Zvezdina "noćna mora" u Monte Karlu - Milojević ostao bez špiceva!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 22.10.2024.
21:06
Izvor: Sportske.net

Povrede, povrede, povrede...

Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT
Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde večeras su pretrpeli najteži poraz u dosadašnjem delu Lige šampiona.

Crveno-beli su u Monte Karlu poraženi od Monaka sa 5:1.

I nije to jedino loše za ekipu Vladana Milojevića večeras. Da nesreća nikada ne ide sama, pokazalo se večeras u "gradu kocke".

Već od starta krenuli su Zvezdini problemi sa povredama. Posle samo sedam minuta napadač crveno-belih Bruno Duarte osetio je bol u zadnjoj loži i morao da izađe iz igre.

Do kraja meča situacija sa povređenim igračima u redovima šampiona Srbije bila je sve teža i teža. I drugi napadač crveno-belih Šerif Endiaje morao je van terena u 74. minutu, a pet minuta kasnije i još jedan ofanzivac Piter Olajinka.

Kako je Vladan Milojević pre toga iskoristio svih pet izmena, Zvezda je meč završila sa igračem manje.

Sada šampion Srbije na raspolaganju nema niti jednog zdravog špica, a veliko je pitanje kada će Duarte i Endiaje, pa i Olajinka, koji može da bude najistureniji, ponovo biti na terenu.

Do tada možda bi trener crveno-belih Vladan Milojević mogao da iz Grafičara vrati mladog centarfora Uroša Sremčevića i ukaže mu priliku u narednim utakmicama, jer drugog izbora čini se da nema, barem ukoliko hoće klasičnog centarfora na terenu.

Sremčević je danas igrao za Zvezdine juniore u Omladinskoj Ligi šampiona i postigao gol vredan boda protiv mladih nada Monaka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke