Zvezdina nova šansa? Leskovčanin preskup za Špance, ovo je cena bivšeg "orlića"!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 11.05.2022.
10:04
Izvor: Sportske.net

Za sobom ima sasvim pristojnu sezonu, mogao bi da promeni sredinu i ovog leta.

EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Povezane vesti

Crvena zvezda i Partizan pokazali su interesovanje za Lazara Ranđelovića još dok je rođeni Leskovčanin nastupao za Radnički iz Niša, ali se krilni napadač odlučio za Olimpijakos.

Imao je Srbin blistave trenutke i u Pireju, postizao golove i u Ligi šampiona, ali je prošlog leta prosleđen španskom drugoligašu Leganesu na pozajmicu do kraja sezone.

U timu iz predgrađa Madrida postigao je pet golova i upisao četiri asistencije, pa grčki mediji pišu da je Leganes pokušao da otkupi ugovor 24-godišnjeg Ranđelovića.

Olimpijakos je odredio cenu od tri miliona evra, uz to je tražio i procente od naredne prodaje, pa su Španci za sada odustali od kupovine.

Zvezda je želela da dovede Ranđelovića i prošle sezone, nedavno se ponovo govorilo na tu temu, pa ostaje da se vidi hoće li "crveno-beli" uspeti da pojačaju svoju ekipu nekadašnjim mladim reprezentativcem Srbije.

U međuvremenu, Zvezda se bori za plasman u finale Kupa Srbije i priliku da osvoji duplu krunu. Rival je Novi Pazar, mnogi očekuju goleadu, a admiralbet.rs iz svoje bogate ponude izdvaja kvotu 2.14 na dva i više pogotka u prvom poluvremenu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke