Zvezdina rođendanska žurka obiluje golovima, posebna poruka za Dragovića!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.03.2022.
17:04
Izvor: Sportske.net

Zvezda već osigurala nova tri boda.

Starsport.rs ©
Starsport.rs ©

Povezane vesti

Duel aktuelnog šampiona i poslednjeplasirane ekipe na tabeli protiče večeras na ''Marakani'' u znaku Zvezdinog rođendanskog slavlja.

U svečarskoj atmosferi, tim Dejana Stankovića vodi sa ubedljivih 4:0 protiv ekipe Novog Pazara.

Zvezdina kanonada počela je već u osmom minutu kada je Ohi iz peterca, slično kao u derbiju ''ćušnuo'' loptu u mrežu, ovoga puta posle asistencije Bena. Prednost je osam minuta kasnije duplirao Aleksandar Katai koji je na još jedno odlično dodavanje Bena izbio sam ispred golmana, obišao ga i rutinski poslao loptu u mrežu, iskosa sa leve strane.

Dok je Katai slavio gol, trener Stanković ga je u šali pitao da li hoće da ga zameni, a samo minut kasnije ista reakcija Zvezdinog šefa struke posle Kataijeve asistencije i pogotka Ivanića koji je takođe izašao jedan na jedan sa golmanom Pazaraca i majstorski ga lobovao za 3:0.

Ni tu se Zvezda nije zaustavila, u 21. minutu drugi gol Aleksandra Kataija za 4:0, posle čega su crveno-beli malo ''prikočili'' i dozvolili predah odbrani gostujućeg tima.

Tokom prvog poluvremena Zvezdini navijači su čestitali rođendan i štoperu Aleksandru Dragoviću, uz transparent ''Kakav deda, takav unuk''.

*


*

*

*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke