Zvezdina utakmica trajala 60 minuta, ko se to nameće Milojeviću?

Autor: Darko Mitrović
subota 13.07.2019.
19:29
Izvor: Sportske.net

Igralo se dva puta 30 minuta.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Između dve utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv litvanske Suduve, Crvena zvezda je danas odigrala još jednu kontrolnu utakmicu, a rival joj je bila Zvezdara.

U meču koji je ukupno trajao sat vremena, šampion Srbije je trijumfovao rezultatom 2:0.

Trener Vladan Milojević se odlučio za startnu postavu: Vasiljević, Gajić, Stojković, Vulić, Žander, Ebisilio, Simić, Krstović, Vukanović, Tomane, Pavkov. Šansu sa klupe čekali su: Gordić, Stojanović, Ivelja.

Prvo polučasovno poluvreme obeležile su prilike Pavkova, Krstovića i ''slobodnjak'' Lorenca Ebisilija, ali se na odmor otišlo rezultatom 0:0.

Tek što je počeo drugi deo igre, Ebisilio je odličnim udracem doveo Zvezdu u vođstvo, a u 48. minutu Krstović je iznudio i penal za crveno-bele. Ebisilio je bio precizan i sa bele tačke, za konačnih 2:0.

Jaka kiša je znatno otežala posao igračima dve ekipe, rezultat se do kraja nije menjao.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 13.07.2019
21:29

Odlicna utakmica za zadrzavanje takmicarskog ritma i testiranje nekih igraca.

avatar
GlasRazuma
Saturday, 13.07.2019
20:32

Mislim da je Ebisilio daleko najjaci igrac na lopti u CZ i da bi oko njega trebala da se vrti sva Zvezdina igra.Milojevic ga ne stavlja zbog nesto slabije defanzive,umesto da ga istrpi kao sto je trpio Stojkovica,Gobeljica i ostale neznalice. Uporno forsiramo Marina na toj poziciji iako je on kroz celu karijeru igrao po boku. Ne zelim da kazem da Marin to ne moze da odradi ali sam misljenja da je mnogo bolji i korisniji kada igra na boku. A sto se tice CZ i njene igre pre pet dana...nema nikakvih promena u odnosu na predhodnih 6 meseci kada smo izgledali vise nego ocajno. Mislim da je Milojevic dosegao svoj trenerski maksimum i da on od ovih igraca ne moze vise da izvuce od ovog sto trenutno gledamo.

avatar
DRUG OSTOJA
Saturday, 13.07.2019
20:13

Ko je ovaj Ivelja? Na kojoj poziciji igra?

avatar
Mića86
Saturday, 13.07.2019
19:47

Moje neko skromno zapažanje da bi protiv Suduve mogla ova formacija (4-3-3): Borjan- Gobeljić, Milunović, Babić, Rodić-Jovančić, Ebisilio (po sredini) i Kanjas (drugo poluvreme Jovičić)- Marin, Tomane (drugo poluvreme Pavkov) i Jevtović (ako je spreman, ako nije onda Vukanović i Krstović po poluvreme). Mislim da bi to bila odlična kombinacija.

avatar
Südkurve München
Saturday, 13.07.2019
19:30

Ebisilio mora igrati protiv Suduve, a i vise dobijat sansu

avatar
poljskikupanjac
Saturday, 13.07.2019
19:42

ni meni nije jasno zasto miloje ne pusta ebisilija pravi plej

avatar
dejanera2
Sunday, 14.07.2019
21:48

Kako vam nije jasno zasto ne igra Ebisilio?
1: Ne igra zato sto postoji glupavo pravilo o broju stranaca a pored Marina, Bena, Boacija (sigurna 3 bez obzira da li igraju neku utakmicu ili ne) ima mesto samo za jos jednog a za to jedno mesto konkurisu ova 3 dovedena u ovog leta (Tomane, Kanjas i Zander) pa za Ebisilija nema mesta
2: Jurili su Ivanica kao da je Ronaldo licno! Kad su uspeli da ga dovedu to su uradili tako sto su ga debelo preplatili, pa sad nije red da igra Ebisilio a ovaj doveden za tolike pare.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 14.07.2019
11:48

Objasnio vam je Dejo Savicevic, nego vi niste u stanju da prihvatite istinu ako vam se ne svidi: Ivanica smo skupo platili, on mora da igra, rekao je Terzic Savicevicu kada je trazio od njega da Ivanic ne igra za CG protiv tzv. Kosovo da mu posle ne bi zabranili navijaci da igra za zvezdu.