Zvezdine ''Delije'' za Kosovo i Metohiju!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.10.2015.
19:08
Izvor: Sportske.net

Derbi utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine, koja je na programu u sredu na našem najvećem stadionu, imaće i humanitarni karakter.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kao što znate, duel Zvezde i Vojvodine je odloženi meč 12. kola Superlige, a novi termin odigravanja ovog susreta je sreda u 17 časova i 30 minuta na našem najvećem stadionu.

Zvezda se iz kola u kolo može pohvaliti odličnom podrškom sa tribina i brojem navijača koji podržavaju crveno-bele, a ovoga puta će navijači imati i razlog više za dolazak na stadion "Rajko Mitić".

Naime, odmah po završetku utakmice između Zvezde i Vojvodine, održaće se  veliki humanitarni koncert "Za naše Kosovo i Metohiju" u organizaciji Fondacije Delije.

Kako je najavljeno, sve prisutne pozdraviće voditelji programa - rep sastav THC la Familija, a šarolik muzički repertoar čine Kosovski Božuri, rok grupa 357, kao i izvođači popularne muzike devedesetih - Dr. Igi, Energija, Bit strit i ostali.

Karta za severnu tribinu, ispred koje će biti postavljena bina, košta 400 dinara, od kojih 200 ide za potrebe pomoći ugroženim Srbima na Kosovu i Metohiji, a preostalih 200 dinara, na insistiranje navijača, ostaje fudbalskom klubu zbog teške materijalne situacije.

Propusnice za severnu tribinu ne važe, a blagajne na našem najvećem stadionu otvorene su svakog dana od 11 do 16 časova, na dan utakmice i koncerta od 11 časova pa do početka koncerta.

''U danu kada izvršni odbor Uneska glasa o prijemu u članstvo takozvanog Kosova, pokažimo svetu svojom brojnošću da se nasleđa i kulturne baštine ni po koju cenu ne odričemo!'', poručuju Zvezdine ''Delije''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke