Zvezdine novajlije na Žuletovom "skeneru"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.01.2018.
20:40
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Desni bek Crvene zvezde Filip Stojković analizirao učinak ekipe i dvojice novajlija posle prvih kontrolnih mečeva.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Vicešampion Srbije odigrao je juče i danas dva kontrolna meča protiv Grafičara i BASK-a i upisao dve ubedljive pobede.

Desni bek Filip Stojković analizirao je urađeno posle prve dve kontrolne utakmice i aspotrofirao da je ekipa odgovorila na zahteve stručnog štaba.

"Mislim da smo korektno odigrali i protiv Grafičara i protiv BASK-a. Nisu izostali ni golovi, povezali smo dve pobede koje su manje bitne rezultatski. Važnije je da smo trkački odgovorili na sve zahteve jer je na tome bio akcenat, a važno je i da se niko nije povredio u ove dve utakmice", rekao je Stojković.

Na pomenutim utakmicama nastupila su Zvezdina pojačanja iz zimskog prelaznog roka, Stefan Hajdin i Mohamed El Fardu Ben.

"Vidi se da je Ben kvalitetan igrač, da je podređen ekipi pa tek onda individualnom kvalitetu. Dobro smo se slagali na terenu. Hajdin je igrao i protiv Grafičara, dobar je igrač, pratili smo ga i u Spartaku gde je igrao odlično. Samo treba da se uklopi u ekipu i biće super", istakao je Stojković.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra kreću za Antaliju gde će odigrati zvanično četiri, a verovatno i više utakmica, kako bi svi igrači dobili priliku da se pokažu.

"Kao i do sada, daćemo sve od sebe. Gledamo na prijateljske utakmice kao i na prvenstvene. Želimo da pobeđujemo i najvažnije je da se niko ne povredi do te prve utakmice protiv CSKA" rekao je Stojković.

Prvi takmičarski meč u prolećnom delu sezone crveno-beli igraju 13. februara protiv moskovskog CSKA u okviru 1/16 finala Lige Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke