Zvezdinih pet ''lakih komada'' u Inđiji!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.04.2021.
18:46
Izvor: Sportske.net

Iz kola u kolo, Zvezda je sve bliža overi titule.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su seriju pobeda u Linglong Superligi pošto su danas u meču 33. kola savladali domaću ekipu Inđije rezultatom 5:1.

Ovo je Zvezdina 31. pobeda u 33 odigrana meča, sada ima 95 bodova i ako u četvrtak savlada Vojvodinu, i teoretski će osigurati četvrtu titulu u nizu.

Već u petom minutu zvezda je povela lepim golom Veljka Nikolića koji je sa dvadesetak metara savladao golmana Marka Jovičića.

Petnaest minuta kasnije gosti su iznudili penal tako što je jakšić igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a siguran sa bele tačke bio je Milan Pavkov. Tek što su domaći krenuli sa centra, Pavkov je još jednom zatresao mrežu, ovoga puta posle centaršuta Rodića sa leve strane.

Do kraja poluvremena, u strelce se upisao i Filipo Falko, posle asistencije Gajića sa desne strane - 4:0.

Za ''petardu'' se u 60. minutu pobrinuo Dijego Falćineli, a četiri minuta kasnije Inđija je stigla do počasnog gola.

Nešković je probio po levoj strani, a na ulasku u kazneni prostor Kanga ga je zakačio, pa sudija jovanović nije imao dilemu - penal za Inđiju. Bastajić je izveo jedanaesterac, precizno je šutirao, golman Popović je bio nemoćan - 5:1.

Mogla je Zvezda i do šestog gola, a najbliža je bila u 74. minutu kada je Gavrić pogodio prečku posle centaršuta Falćinelija sa desne strane.

Sve golove iz Inđije možete da pogledate OVDE.

*

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke