Zvezdino digitalno iznenađenje za navijače

Autor: Nemanja Janošev
petak 09.12.2022.
14:10
Izvor: Sportske.net

Novine.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbalski klu Cvena zvezda nastavlja sjajnu saradnju sa Viberom, najpoznatijom svetskom aplikacijom za komunikaciju, a ovoga puta, svojim navijačima predstavila je novi paket koji sadrži 14 stikera.

Veliku pažnju privlače prvotimci našeg kluba, koji su među zvezdaškom publikom izuzetno popularni. Kako bi najvernijim navijačima ulepšali dopisivanje na Viber aplikaciji pripremili smo stikere sa likom kapitena Milana Borjana, Gelora Kange, Aleksandra Dragovića, Strahinje Erakovića, Aleksandra Kataija, Aleksandra Pešića i ostalih Zvezdinih igrača. Pored fudbalera ovog kluba novi paket uključuje i stiker koji je posvećen stadionu „Rajko Mitić“, ali i šefu stručnog štaba Milošu Milojeviću. Kako bi svim zvezdašima olakšali svakodnevnu komunikaciju, ali i dogovaranje oko dolaska na utakmice za svaki stiker je pripremljena i specifična poruka, a neke od njih su „Srce na teren“, „Ajmo Delije“, „Hoćeš na Zvezdu“, „Budi deo koreografije“, „Ja sam zvezdaš“.

 
Kako biste otkrili koji se sve fudbaleri nalaze u novom paketu i učinili dopisivanje još zanimljivijim, potrebno je samo da potpuno besplatno preuzmete paket stikera i uživate u komunikaciji.
 
Viber stikere FK Crvena zvezda možete preuzeti ovde!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke