Zvezdo, Hrvat otpao, igra Ibra! Menja ga "srpski Ibrahimović"!

Autor: Boris Jovanović
utorak 23.02.2021.
10:36
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će Milan izvesti najjači tim. Srbin će biti zamena za Ibru naredne sezone...

EPA-EFE/GABRIELE MENIS
EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Povezane vesti

U Milanu će, kako smo pisali i juče sve karte baciti na Zvezdu. Naime, u ovom trenutku je jasno da tim mora da se plasira dalje i kako se priča, s obzirom na povredu Mandžukića, Ibrahimović će igrati od početka. On je i dalje tema zbog San Rema, ali mnogi smatraju da to neće uticati na tim, jer Ibra je primer profesionalizma i sigurno će biti spreman i za utakmicu protiv Udinezea početkom marta.

Pre toga Zvezda, pa Roma u Rimu, iskušenja za Milan, koji je u velikoj krizi.

Uz Ibrahimovića, od prvog minuta u timu će sigurno biti Čalhanoglu, ali i Romanjoli. Kapiten nije u formi, i njega i Turčina optužuju da više misle na novi ugovor nego na sadašnjost.

Danas se u medijima pojavila informacija da će osim Blekija Milenkovića, Fiorentinu napustiti i Dušan Vlahović. Njegovi menadžeri su za produžetak ugovora tražili 2.5 miliona evra po sezoni, ali je klub to odbio. Odmah je aktivirana opcija pregovora sa Milanom.

"Rosoneri" žele Vlahovića, kao i Roma, ali on je zainteresovaniji za odlazak u Lombardiju gde bi bio od naredne sezone zamena za Ibrahimovića. Uostalom zovu ga "srpski Ibra", pa bi to bila čista simbolika.

Videćemo kako će se završiti, ali u svakom slučaju odlazak u Milan za srpskog napadača bi bio veliki korak u karijeri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke