''Zvezdo, ja hoću da tresem TVOJU mrežu!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.11.2014.
20:53
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Posle informacija o interesovanju Crvene zvezde da talentovanog napadača Partizana Ivana Šaponjića dovede u svoje redove, on je crveno-belima uzvratio porukom da će uskoro tresti njihovu, a ne Partizanovu mrežu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

U izjavi za ''Mondo'', Ivan Šaponjić je potvrdio da su spekulacije o interesovanju Zvezde za njega bile istinite, da su ga pre oko dva meseca kontaktirali sa Marakane, sa žejlom da ga što pre angažuju i kao u kadetskoj reprezentaciji upare sa Lukom Jovićem u napadačkim redovima.

Ali, ono što crveno-beli nisu računali, jeste Šaponjićeva lojalnost Partizanu, za razliku od pojedinih igrača koji su crno-beli dres zamenili za crveno-belih.

Dakle, talentovani napadač ne krije - Zvezda ga jeste zvala, ali on u Zvezdu neće, jer želi da uskoro uradi nešto drugo.

''Prvo, ceo život sam u Partizanu! Drugo, volim ovaj klub i ne bi bilo u redu da pređem tamo. I treće, ja imam želju da im dam gol u derbiju, tako da je sve jasno'', naglasio je Šaponjić, a prenosi ''Mondo''.

Sada još ostaje da trener Partizana Marko Nikolić konačno ukaže pravu priliku ovom momku, kako bi ovu svoju želju i ostvario u narednom periodu...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke