Zvezdo, može grupa, sponzor, braća i jedan po izboru, bez puta u Madrid?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 28.08.2019.
12:12
Izvor: Sportske.net

Postoji i lakši scenario, ima timova koji nisu toliko jaki da se sa njima ne može igrati, ili makar napasti treće mesto. Bez pritiska je mnogo lakše...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Večeras ćemo dobiti kompletan spisak učesnika Lige šampiona. Zvezdu to ne sprečava da razmišlja o kuglicama, sigurno da je u četvrtom šeširu i da ne može da igra sa Lajpcigom, Atalantom, Lilom, Galatasarajem, Genkom i pobednikom večerašnjeg meča između Kluža i Slavije Prag.

Ali, ma koliko bi bilo dobro izbeći Dinamo Zagreb, jer tu bi najmanje bilo reči o fudbalu, a ekstremi sa obe strane bi dobili šansu da izađu u prvi plan, toliko bi bilo zanimljivo recimo videti Olimpijakos koji je Zvezdin bratski klub. Mnogi priželjkuju Salcburg koji je bio Zvezdina žrtva prošle godine u Ligi šampiona, a svakako timovi kao Inter, Valensija pa i uvek neugodni nemački Leverkuzen su gore opcije.

Iz prvog šešira, Zvezda se nada "sponzoru", Zenitu, Gaspromovom klubu, a bilo koga drugog da izvuče od top nosilaca to je spektakl u najavi, Liverpul, Barsa, Siti, Juventus, Bajern, PSŽ su strašni timovi, možda Čelsi nije toliko jak, s obzirom na tranziciju koju sprovodi Lampard.

Drugi šešir je ključ, jer ako dobijete Real i Atletiko šanse su mikroskopske da se napravi iznenađenje, Borusija Dortmund, Totenhem, Napoli su moćni timovi, da li Ajaks ili Lion kao još jedan mogući rival u ovoj grupi ipak više odgovaraju Zvezdi, ili možda Benfika, još jedno veliko ime?

Pomenimo i Šahtjor, ako Zvezda izvuče Zenit, sa Ukrajincima ne može, ako izvuče "Rudare", onda otpada Lokomotiva Moskva u slučaju da bude u trećem šeširu. Razloge znate, sa fudbalom nemaju veze.

U svakom slučaju, videćemo sutra popodne, ali jedno je sigurno, čeka nas fantastična fudbalska jesen u Beogradu, koja bi mogla da bude još bolja, ako se Partizan sutra u Norveškoj plasira u LE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dr Milojević
Thursday, 29.08.2019
00:30

Samo Barca me interesuje ! To je novi Liverpul na Marakani.

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 28.08.2019
14:30

Ko sve danas radi u novinarstvu. Ako ste zeleli da napisete tekst o tome kako je Zvezdi najlakse da prezimi u evropi (da ne preterujemo sa prolaskom u drugi krug LS), najbolje joj je da dobije iz prva dva sesira dve "zveri" i da ima srece sa izvlacenjem iz treceg sesira. I racunas u ove cetri utakmice i ti i ovi iz treceg sesira obelezis poraze, pa se sa ljudima "bijes" za trece mesto u ostale dve utakmice.

avatar
Чарлс Јенкинс
Wednesday, 28.08.2019
14:01

ajmo da Parzizan pobedi sutra pa da se možda domognemo te 15-e pozicije.

avatar
noxovac993
Wednesday, 28.08.2019
13:14

ako mogu sudava i helsinki jer samo njih mogu da pobijede ali ako se igra u Bg

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 28.08.2019
12:43

Bajern , Real , Inter ,CZV

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 28.08.2019
12:42

Zenit oly benfika CZV

avatar
⭐♦ povratka kralja
Wednesday, 28.08.2019
12:24

Ko god da padne, ocekuje nas spektakl. Voleo bih Briz iz treceg, iz prvog Siti, iz drugog Real. Spektakl u najavi i borba za 3. mesto za Brizem bi bila jako lepa.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 28.08.2019
12:24

Samo ne Siti, stalno pritiskaju, ne daju ni sekunde odmora i ne staju, ici ce i do 10:0 ako treba, a nemaju niti jedne slabe pozicije. Cini mi se da su imena jaca nego prosle godine, da i u teoriji ima malo 'slabijih' timova. Ipak, pokazali smo prosle godine da mozemo sa svima, ponosacemo se, pa sta bude. Ponovo, ne treba se zanositi, trece mjesto je naucna fantastika...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 28.08.2019
12:23

Imam osecaj da ce ovo biti bolja godina od prosle u Ligi Sampiona.