Zvezdo, spremi se - stiže Zlatan!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 17.02.2021.
11:14
Izvor: Sportske.net

Stigla i zvanična potvrda.

EPA-EFE/GABRIELE MENIS
EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Povezane vesti

Trener Milana Stefano Pioli otkrio je na konferenciji za medije da će u Beograd putovati i Zlatan Ibrahimović.

"Rosoneri" će u četvrtak od 18.55 biti gost Crvenoj zvezdi u Beogradu u okviru druge runde Lige Evrope.

"Da, Ibrahimović stiže u Beograd. Celi tim Milana dolazi. Srećni smo zbog LE i svesni smo odgovornosti koje nosi takmičenje. Cenimo to gde jesmo i ubeđeni smo da ćemo nastaviti dalje. Sada prvo Zvezda, posle idu pripreme za derbi sa Milanom. Najvažnije je da se koncentrišemo na Zvezdu. Oni igraju dobar fudbal i neće biti lako", kazao je italijanski stručnjak, prenosi Telegraf.

On je takođe istakao i žal za praznim tribinama.

"Jako nam je žao, jer fudbal igramo zbog publike koja donosi tu sjajnu atmosferu. Bio bi veći pritisak za nas da je publika tu. Meni lično je jako žao što ćemo igrati pred praznim tribinama."

U Milanu, ali i tokom karijere sarađivao je sa mnogim fudbalerima sa naših prostora.

"Volim da radim sa njima, to su veliki igrači i jake ličnosti. Kao tako jake ličnosti su malo teško, odnosno nije lako raditi sa njima, ali uvek iskazuju veliko poštovanje. Uglavnom kažu ono što misle", rekao je Pioli koji je najavio mogućnost da Mario Mandžukić započne meč na stadionu Rajko Mitić.

"Mandžukić je sjajan fudbaler i profesionalac, mnogo radi i pokušava da se vrati u ritam koji je imao. Možda će sutra zaigrati protiv Crvene zvezde", kazao je Pioli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke