Zvezdo, šta bi da ti nije Rajkovića?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 31.07.2015.
22:43
Izvor: Sportske.net

Kapiten Crvene zvezde Predrag Rajković po ko zna koji put je "vadio kestenje iz vatre" i spasavao svoj tim i ko zna kako bi duel sa Radničkim bio završen da u 46. minutu nije "skinuo zicer" Milošu Trifunoviću.

fckairat.kz
fckairat.kz

Povezane vesti

Kada bismo posle pet odigranih utakmica u novoj sezoni ocenjivali igre svakog pojedinca u ekipi Crvene zvezde svakako da bi jedan od retkih koji bi dobio visoku ocenuo bio golman Predrag Rajković.

Setimo se samo intervencija u dvomeču sa Kairatom kada je više puta sprečavao bruku a poštede za kapitena nema ni u domaćem šampionatu gde odbrana crveno-belih deluje kao švajcarski sir.

U prvoj utakmici trećeg kola Superlige Srbije Predrag Rajković je sprečio Radnički iz Niša da na odmor ode sa dva gola prednosti čime je ko zna koji put ostavio svoj tim u igri.

Momenat kada je odbrana Crvene zvezde ispala iz igre iskoristio je Miloš Trifunović da lucidnim udarcem pokuša da savlada istrčalog Rajkovića koji krajnjim naporom uspeva da zahvati loptu suprotnom rukom i da je izbaci u korner.

Odbrana u 46. minutu zabeležena je u momentu kada je Radnički imao gol prednosti i ko zna šta bi na kraju meča bilo da Predrag Rajković još jednom nije demonstrirao kakva je klasa od golmana.

Фантастична интервенција Предрага Рајковића!

Posted by Јелен Супер Лига on петак 31. јул 2015.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
janaivona
Saturday, 01.08.2015
12:10

Pa imaju Terziča

avatar
Saturday, 01.08.2015
00:58

Nisam za prodaju mladih igraca iz Srbije,ali Rajko stvarno nije zasluzio da igra u ovakvoj ekipi.Bolje neka ide dok se nije upropastio.

avatar
Avanti stella rossa
Friday, 31.07.2015
23:16

e da nam nije RAJKA tek bi nas nakantavali jos ovoliko!!! koja bruka od tima koje su to neznalice ja neverujem radnicki ne mogu da pobede a oce titulu eejjj rodjaci niste u vinkli uopste BRUKE!!! ako budemo 4 ove god da pevamo svega mi tu su prva 3 mesta partizan vosa i cuka a mi cemo sa ostalima da se borimo za to 4 mesto pa da bi mogli opet sl god da ispadnemo u 1 kolu za ligu uefa!!!

avatar
Делија_момак
Friday, 31.07.2015
23:09

Ми те Рајко, не заслужујемо! Бежи што даље одавде!

avatar
Petar123
Friday, 31.07.2015
23:05

Da budemo posteni, Rajko je zaplivao kod gola Nislija...

avatar
Marko1985
Friday, 31.07.2015
23:03

Zamisli zvezdu bez rajkovica!!!! Upropastice mu zvezda karijeru ovo je ponizenje da igra u istoj ekipi sa ovakvim fudbalerima, nesme uprava da ga proda jer bi to bila totalna tragedija a zbog toga ce ga upropastiti....