Bizarno, tri uslova pod kojima Nejmar može da vara devojku!

Autor: Boris Jovanović
sreda 21.06.2023.
07:55
Izvor: Sportske.net

Samo da ne igra fudbal...

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Kada je Nejmar u pitanju najmanje se priča o fudbalu. Naime, Brazilac je propustio proleće zbog povrede, stalno se nagoveštava da bi mogao da promeni klub, ali ima čvrst ugovor potpisan prošle godine i do 2027. Parižani će morati da ga plaćaju, i to 40 miliona po sezoni.

Pominje se Čelsi koji navodno želi veliku zvezdu, ali svetski rekorder u visini transfera je prema nekim pričama zainteresovaniji za Junajted, mada Ten Hag nije baš pristalica toga da "Nej" stigne u svlačionicu.

U međuvremenu, na površinu je isplivala bizarna priča o dogovoru Nejmara i dugogodišnje devojke Bruna Bjankardi. Par čeka dete, a prema tvrđenju brazilskih medija uspostavili su dogovor.

Pazite sada, Nejmar sme da vara trudnu devojku, ali mora da ispuni tri uslova, da koristi kondom, nema ljubljena u usta i mora da bude diskretan. On ne može da bude veran, a Bruna ga je uhvatila kako razmenjuje poruke sa ljubavnicom na Dan Zaljubljenih. 

Prošle godine sastajao se sa bivšom devojkom, takođe Brunom, ali Markezinjom (glumicom u sapunicama) u Majamiju.

I ovog leta je bio u Majamiju, na finalu NBA lige, igrao je basket sa Pogbom i Džimijem Batlerom i bio kraj terena u meču između Hita i Jokićevog Denvera.

Nikoga u Brazilu ne iznenađuju Nejmarovi gafovi, kao i da se devojka pomirila, poput PSŽ (ovo je rekao navodno Leonardo svojevremeno) da se Nejmar ne može ukrotiti...

Ne propustite