CR7 ostaje bez glavnog sponzora!?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.02.2015.
23:29
Izvor: Sportske.net

Paralelno sa problemima na emotivnom planu koji nesumnjivo utiču na formu najboljeg fudbalera sveta, Kristijano Ronaldo došao je u koliziju sa glavnim sponzorom koji preti da će raskinuti ugovor.

Povezane vesti

Momenat uručenja "Zlatne Lopte" kao da je označio početak lošeg perioda za Kristijana Ronalda na svim životnim poljima.

Upravo je u momentu kada mu je dodeljena nagrada za najboljeg fudbalera na svetu okončao višegodišnju romansu sa Irinom Šajk a emotivna kriza kao da je uticala na formu Kristijana Ronalda.

Prethodnih nedelja Portugalac nije ličio na sebe na terenu a iznenada se pojavio novi problem usled kojeg bi Ronaldo mogao da ostane bez glavnog sponzora.

Španski "Sport" piše da je kompanija "NIKE" poslala ultimatum najboljem fudbaleru sveta i zatražila da Ronaldo momentalno zaustavi projekat koji se tiče prodaje obuće sa njegovim zaštitnim znakom.


Brend "CR7" lansirao je novi artikal koji je predstavljen na Sajmu obuće u Milanu. Elegantna obuća sa logom "CR7" ne bi trebalo da bude bilo kakva konkurencija kompaniji "NIKE" ali Ronaldov sponzor očito vidi problem u čitavoj priči.

Pomenuti izvor ipak tvrdi da su u američkoj firmi jako ljuti i da su spremni da prekinu saradnju sa Ronaldom koji na godišnjem nivou inkasira 9 miliona evra reklamirajući "NIKE".

Elegantna obuća sa znakom "CR7" trebalo je da košta od 100 do 550 evra ali je sada pitanje hoće li uopšte biti lansirane u prodaju.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.

avatar
Vamos Real
Thursday, 26.02.2015
00:35

Kako elegantna obuca moze predstavljati konkurenciju sportskoj ?

avatar
Dusan Petrovic
Thursday, 26.02.2015
00:42

Pogledas Ognjena Amidzica koji nosi patike za fudbal na odelo I kravatu,sto navodno treba da bude moderno , I sve ce ti biti jasno

avatar
crroasan
Thursday, 26.02.2015
07:46

Hahahahahahahahahhahahahahaha kraaaaalju!!!!