I vi posle zamerate našima što "splavare", Englezi su ti koji "postavljaju standarde"

Autor: Boban Filipović
nedelja 20.11.2016.
11:30
Izvor: Sportske.net

Iste noći kada je Vejn Runu umalo dobio batine na svadbi na kojoj je bio "kokanjaš", dvojica fudbalera Lilverpula su prevalila daleke pute da bi lumpovala u striptiz baru.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Tabloid 'Sun' u dnašnjem izdanju donosi priču da su prvotimci Liverpula i reprezentativci Engleske, Adam Lalana i Džordan Henderson, nakon pobede nad Škotskom (3:0) u kvalifikacijama za Mondijal u Rusiji pobegli iz hotela koji je bio baza 'Gordog Albiona' i zaputili se u Bornmaut kako bi se "opustili" u srtpitiz baru.

Ta dasetinacija je preko 220 milja udaljena od baze engleske reprezentacije.

Izgleda da je to bila Lalanina ideja i da je, pošto je dobio 'voljno' od Gareta Sautgejta poželeo da se malo 'produva' na mestu gde je verovatno odsedao dok je bio igrač Bornmauta.

"Dobro su se zabavljali."
rekao je jedan gost striptiz bara medijima.

"Pravo da vam kažem, tamo su svi bili šokirani što ih vide, jer su svi očekivali da su njih dvojica sa reprezentacijom zbog utakmice protiv Španije." dodao je ovaj 'anonimus'.

POdsetimo, Lalana je bio strelac protiv 'Furije' na prijateljskom meču u kom su Englezi ispustili pobedu u finišu (2:2), dok je Henderson nosio kapitensku traku jer je Runi propustio ovaj duel zbog povrede.

Drugi 'svedok' je izjavio da su se potom dvojica fudbalera Liverpula teturala ulicama grada noseći sa sobom bocu žestine.

"Mislim da su tada krenuli na after party na poziv nekih devojaka. Lalana je ovde faca, sve ga devojke znaju. Dešava se da svrati s vremena na vreme i obavezno povede nekog saigrača iz Liverpula. Nisam siguran da bi žene ili devojke fudbalera ostale ravnodušne kada bi znale šta se radi unutra."
rekao je ovaj tip.

Inače, iste noći je kapiten reprezentacije Engleske umalo dobio batine na svadbi, na koju je upao nepozvan. Više o tome čitajte OVDE.

Ne propustite

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Danijel Sturridge
Sunday, 20.11.2016
20:59
avatar
Sunday, 20.11.2016
13:36
avatar
Liverpulovac
Sunday, 20.11.2016
13:27

Dal stvarno postoje ljudi koji verujubu ovu pricu?

avatar
Bolje
Sunday, 20.11.2016
15:02

Da, vjerujem u ovu pricu. nSvaki navijac Liverpula je stao u red da bi pljuvao Runija. A to je sramota, jer je Runi legenda kako engleskog fudbala, tako i svjetskog. Meni je to za sramotu. Kao sto ja, iako navijac Junajteda, nikad ne bih pljuvao Dzerarda. Mogu da ga ne volim ili mrzim kad nam je davao golove, ali da li cu da ga pljujem ili govorim da je sranje igrac? Ne, nikad, jer je Dzerard legenda. A to je pitanje postovanja fudbalera i legendi, a ne za koji tim navijas.

avatar
anipepe5
Monday, 21.11.2016
16:42

Niko ne pominje Runija i kako si povezao njega sa ovom pricom? Za njegov slucaj imaju i slike a ovde je samo clanak ne bas pouzdanih tabloida...

avatar
Juventino SS
Sunday, 20.11.2016
13:03

Pa normalno, neće valjda samo o lopti da razmišljaju, podržavam, malo opuštanja uvek dobro dođe.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 20.11.2016
13:54

Pa nije isto kad pobegnes iz hotela i kad imas slobodan dan