Jeste li videli Noletovu novu "gajbu" u Marbelji?

Autor: Darko Mitrović
petak 11.12.2020.
11:32
Izvor: Sportske.net

Sa pogledmom na more i planine...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Teniska sezona je završena, Novak Đoković će prezimiti na prvom mestu ATP liste, a dok iščekujemo normalizaciju situacije sa pandemijom koronavirusa i preciziranje kalendara za narednu sezonu, španski ''Mundo Deportivo'' posvetio je pažnju novoj vili Novaka Đokovića u Marbelji.

Znate već da je Marbelja njegovo omiljeno mesto za odmor, tamo je proveo i one prolećne karantinske dane odmah pošto je sezona bila prekinuta, a pomenuti izvor navodi da je Nole navodno izdvojio 10 miliona evra za svoju novu vilu u Marbelji.

Ističe se da vila ima pogled na more i planine, da je smeštena u jednom od najlepših delova grada, kao i da je pre nego što je odlučio da je kupi, Đoković nedeljno plaćao oko 10.000 evra za njeno iznajmljivanje.

''Sa pogledom na more i planine, dvorac ima 1.000 kvadratnih metara izgrađenih na parceli od 3.500. Tačnije, imanje ima 9 spavaćih soba, 8 kupatila, zatvoreni bazen, nekoliko salona, bioskopsku sobu, igraonicu sa bilijarom i stonim fudbalom, spa i ogromnu potpuno opremljenu teretanu.

S druge strane, napolju postoji prostor za 'chill out', pa čak i teniski teren na kojem Đoković može da vežba'', navodi ''Mundo Deportivo'', uz ocenu da je vila urađena kao mešavina arapskog i mediteranskog stila i da se nalazi na ''privilegovanom mestu''.
-
baner
-

Ne propustite