Najtužniji dan za Kanua - Kao da nije ni igrao fudbal!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 16.01.2019.
22:14
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler Ajaksa, Intera i Arsenala ogorčen.

EPA/DANIEL DAL ZENNARO
EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Osvojio je bivši nigerijski reprezentativac Nvankvo Kanu brojne trofeje tokom svoje karijere, između ostalih i nigerijsku Premijer ligu na samom startu karijere, potom i holandsku Erediviziju u više navrata, dve Premijer lige sa Arsenalom, UEFA kup sa Interom, Ligu šampiona sa "Kopljanicima" i još brojne druge.

Ipak, danas, maltene da ne može da se pohvali nijednim odličjem, kako su mu svi trofeji nestali!

Naime, neko je upao u njegov hotel u Lagosu, gde je Kanu držao svoju srebrninu i uzeo sve trofeje.

Nigerijac smatra da su to uradili ljudi kojima navodno duguje novac, zbog pozajmice koju je uzeo kako bi pomenuti objekat u Lagosu i podigao.

"Ušli su u moj hotel bez dozvole suda i ovo je nepravda za mene i za zemlju kojoj sam dao sve.

Ovo je najtužniji dan u mom životu jer ne mogu da razumem zašto mi se sve ovo desilo. Sve medalje koje sam osvojio, osim Olimpijskog plamena koji sam doneo, nestale su i ne znam ni kome da se obratim da ih vratim
", izjavio je Kanu.


Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čeki
Wednesday, 16.01.2019
23:57

Ja ne znam kako ovo mogu da rade. Pozajme pare i to dobro znaju od koga, i hoce sve to odmah bez papira i onda kad se ne odaziva na upozorenja da vraca dug, pravi se lud. Onda kad radis s takvim ljudima posle jednog-dva upozorenja ovo je i posledica. A onda kad vidi da je vrag odneo salu, onda hoce sve legalno, da mu se to vrati, i jos plus se vadi na ime i sta je sve uradio za drzavu. Pa on koliko je postigao u karijeri ne vidim ni sto mu je trebala "pozajmica".

avatar
Don Carlo
Wednesday, 16.01.2019
23:22

utjericvačima dugova