Sutra nas čeka duel Čelsi - Barselona, "niski udarci" sevaju na sve strane

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 22.07.2019.
22:31
Izvor: Sportske.net

Dva kluba imaju bogatu istoriju međusobnih duela.

EPA-EFE/Alberto Estevez
EPA-EFE/Alberto Estevez

Povezane vesti

"Plavci" igraju sutra prijateljsku utakmicu sa Kataloncima, ali u najavi ovog duela deluje da neće biti ništa prijateljskog između dva tima. Kada pričamo o pomenutim klubovima uvek na umu imamo njihove nezaboravne duele.

Od Ronaldinjovog gola iz mesta zbunjenom Čehu, do Toresove završnice 2012. godine za potpuni krah "Nou Kampa", kasnije je tim sa "Stamford Bridža" podigao i trofej Lige šampiona.

U najavi sutrašnjeg meča tviter profil Čelsija je baš izabrao tu utakmicu u Barseloni da nas podseti na sutrašnji duel u Japanu.

Katalonci nisu ostali dužni, "podsetili" su Čelsi da je to bilo ono doba kada su "Plavci" igrali Ligu šampiona, prosle su igrali LE. Možda su admini profila FK Barselona zaboravili da će Čelsi učestvovati i naredne sezone u LŠ pošto su osvojili Ligu Evrope a i zauzeli trece mesto u Premijer ligi, ili je namera bila nešto drugo prosudite sami.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 23.07.2019
00:01

za onu 2009 barcelona nek ugasi sajt ,čelzi ih uvek odučio od fudbala

avatar
RealisticChelseaFan
Monday, 22.07.2019
22:59

Celsi i Barsa su tokom godina razvili pravi rivalitet. Moze se reci da je ta utakmica neka vrsta derbija. Bilo je tu svega, i lepih golova i kradji i zle krvi...

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 22.07.2019
22:42

Ja msm da ce Lampard najvise forsirati 4-2-3-1 i 4-3-3 samo sto 4-3-3 nam bolje lezi ova prva mi nekako Murinjovska formacija dosta stegnuta bez velikog protoka lopte i veceg posjeda i vise kao kontraska formacija.Celzi treba nastaviti sa 4-3-3 formacija koju igraju i Liverpool i Siti koji gaje ofanzivan fudbal a Celzijev roster je vec naucio da igra pod Sarijem u toj formaciji, Lampard samo treba da nadogradi Celzi bas kao sto je Klopp nadogradio Rodgersov Liverpool a imamo igrace za ofanzivne stvari .