Vešovićeva prelepa devojka odgovorila lažnim moralistima

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 30.04.2016.
15:11
Izvor: Sportske.net

Marko Vešović svoju karijeru uspešno gradi u Rijeci, a njegova devojka Tamara Bulatović svoje vreme provodi sa njim.

Povezane vesti

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Torina, Marko Vešović, sada uspešno gradi svoju karijeru u Rijeci, a uvek je u pratnji svoje devojke, Tamare Bulatović.

Marko je postigao jedan od ključnih golova sezone za svoj tim u nedavno završenom derbiju protiv splitskog Hajduka, ušao je u žižu javnosti u Hrvatskoj.

Tamara je njegova najveća podrška, a očigledno da je nisu povredile uvrede koje je dobila na komentarima pojedinih portala.

"Zajedno smo preko 7 godina, tužno je davati mišljenje o ljudima koje ni ne poznaješ. Tužno je imati predrasude u 21om vijeku, tužno je ostavljati "kilometarske" komentare ispod vijesti portala i vrijeđati po svakom osnovu ljude koje nikada u životu nisi vidio, a kamoli upoznao. Jednostavno - tužni ste. A ja nisam :) Ako se pod sponzorušom, droljom, glupačom i nemoralnom đevojkom smatra đevojka koja pruža podršku, voli svog muškarca, koja je uvijek tu za njega, onda sam sve to sto ste nabrojali i ne stidim se toga. Ako je glupi fudbaler, propali sportista momak koji sa svoje 24 godine iza sebe ima uspjeh sa kojim se rijetko koji čovjek od 80 godina može pohvaliti onda ja volim glupog fudbalera i ponosna sam na glupog fudbalera i neću ga zamijeniti drugim bogatijim glupim fudbalerom jer je Marko Vešović, za mene, najbogatije bice na svijetu."Zajedno smo preko 7 godina, tuzno je davati misljenje o ljudima koje ni ne poznajes. Tuzno je imati predrasude u 21om vijeku, tuzno je ostavljati "kilometarske" komentare ispod vijesti portala i vrijedjati po svakom osnovu ljude koje nikada u zivotu nisi vidio, a kamoli upoznao. Jednostavno - tuzni ste. A ja nisam :) Ako se pod sponzorusom, droljom, glupacom i nemoralnom djevojkom smatra djevojka koja pruza podrsku, voli svog muskarca, koja je uvijek tu za njega onda sam sve to sto ste nabrojali i ne stidim se toga. Ako je glupi fudbaler, propali sportista momak koji sa svoje 24 godine iza sebe ima uspjeh sa kojim se rijetko koji covjek od 80 godina moze pohvaliti onda ja volim glupog fudbalera i ponosna sam na glupog fudbalera i necu ga zamijeniti drugim bogatijim glupim fudbalerom jer je Marko Vesovic, za mene, najbogatije bice na svijetu. 👫💑 #OdPocetkaPaDoKraja ⭐️💖

A photo posted by Tamara Bulatovic (@troublemaker_tb) on Apr 28, 2016 at 5:16am PDT

👀 #smile #happiness #laughing #picoftheday

A photo posted by Tamara Bulatovic (@troublemaker_tb) on Mar 30, 2016 at 4:17am PDT

Ne propustite

Komentari

5 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.

avatar
MontenegrinGo
Sunday, 01.05.2016
01:04

Bravo mala! Inace, preslatka je.

avatar
MontenegrinGo
Sunday, 01.05.2016
01:02

Bravo mala, inace preslatka.

avatar
BarsaSaMarsa10
Saturday, 30.04.2016
19:56

Hahaha uspeh sa kojim se retko ko moze podiciti,kao da je lik resio finale LS...p.s. Ne moze se reci za nekoga da je lep,ako ima 40% PVC-a na sebi...

avatar
Ali baba
Saturday, 30.04.2016
17:17
avatar
Sad il\' nikad!
Saturday, 30.04.2016
16:40