Imamo pobednika Evropskog prvenstva, a nije prošlo ni sedam dana!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 17.06.2021.
21:15
Izvor: Sportske.net

Na svakom velikom fudbalskom takmičenju imamo pobednika koji će podići pehar, ali imamo i druge pobednike koji će profitirati. Jasno nam je već sada da će među njima biti i poznati proizvođač soka.

 EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Povezane vesti

Mnogima je glavna vest u prethodnih nekoliko dana bila ona u kojoj je Kristijano Ronaldo sklonio flašice poznatog proizvođača soka na konferenciji za novinare, uradio je to prilično besno što je dodatno pogrejalo priču. 

Mislite li da je taj proizvođač izgubio na taj način? Dilemu možemo ostaviti onima koji se bave marketingom, ali oni će vam reći da je svaki marketing dobar marketing, nije bitan kontekst. 

Šta se dešavalo posle Ronalda?

Pogba je sklonio flašu piva, onda je selektor Rusije Stanislav Čerčesov uzeo flašu pomenutog soka i nakrenuo je, da bi danas njima dao na značaju i ukrajinski fudbaler Jarmolenko.

Pogledajte video OVDE.

Juče je i Lokateli reagovao na isti način kao Kristijano Ronaldo, sledio je njegov primer. 

Mislite da je tu kraj? Ne, pogledajte i selektora Belgije, Martineza.

Naravno, nećemo ulaziti u to da li su igrači svesni ili ne šta rade, ali ono što je neverovatno jeste da mnogi čekaju šta će se na konferencijama uraditi sa flašicama soka i piva, mnogo više od toga šta će reći treneri i igrači posle meča jer je to nešto što se zna istog momenta kada se završi utakmica. 

Možemo da proglasimo pobednika ovog EP...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke