Murinjova lekcija o fudbalu - slučaj Eriksen

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 13.06.2021.
18:53
Izvor: Sportske.net

Reči koje odzvanjaju.

Povezane vesti

Trofejni portugalski trener Žoze Murinjo teško je podneo peh koji je doživeo najbolji danski fudbaler Kristijan Eriksen, koji je u subotu popodne kolabirao u Kopenhagenu u meču protiv Finske.

Murinjo i Eriksen su sarađivali u Totenhemu, a u intervjuu za "Talksport" priznao je da se u subotu molio i plakao za Eriksena.

"Nisam mogao da prestanem da razmišljam o onome što se juče dogodilo. Danas je dan za slavlje, ne za tugu. Završilo se sa dobrim vestima. Verujem da je bog gledao fudbal u tom trenutku. Kristijan je ostao sa nama, porodicom i preživeo je", rekao je Murinjo.

Portugalac je istakao da je jučerašnji incident pokazao vrednost fudbala, koja se ogleda u ljubavi, solidarnosti i porodičnom duhu. 

"Nije reč samo o njegovoj porodici, reč je i o fudbalskoj. To je ujedinilo sve ljude. Juče sam se molio i plakao. Koliko je samo ljudi širom sveta to isto učinilo? Ubeđen sam da je mnogo, jer fudbal spaja ljude. Nažalost, juče iz loših razloga, ali na kraju smo svi slavili", podvukao je Murinjo.

Dodao je da se čuo sa fudbalerom Totenhema Hojbjergom, koji mu je preneo lepe vesti o Eriksenovom stanju.

"Vesti su dobre, vreme je za slavlje", rekao je Murinjo.

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
koma73
Sunday, 13.06.2021
20:18

Glupljeg naslova i besmilenijeg tekstra, koji opet nema veze sa naslovom, nisam čitao...