Parovi osmine finala, i dalje je mnogo nepoznatih

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.06.2021.
23:44
Izvor: Sportske.net

Ko s kim i gde na početku nokaut faze takmičenja?

EPA-EFE/SALVATORE DI NOLFI
EPA-EFE/SALVATORE DI NOLFI

Povezane vesti

Večeras smo dobili rasplet u Grupi D na Evropskom prvenstvu, ali je i dalje mnogo nepoznatih kada su u pitanju parovi osmine finala.

Ono što se odranije zna jesu dva para, i to:

Italija - Austrija, taj meč je na programu 26. juna u Londonu i

Vels - Danska, koje se sastaju 26. juna u Amsterdamu.

Engleska je večeras osvojila prvo mesto u Grupi D, a u osmini finala igraće 29. juna u Londonu protiv drugoplasirane ekipe iz Grupe F, a to bio mogli da budu i Nemačka, i Francuska, i Portugal.

Hrvatska će kao drugoplasirana iz Grupe D igrati 28. juna u Kopenhagenu protiv drugolplasirane ekipe iz Grupe E, a to mogu da budu sve četiri selekcije iz te grupe - Švedska, Slovačka, Španija ili Poljska.

U nedelju, 27. juna, Holandija će u Budimpešti igrati protiv trećeplasirane selekcije iz grupa D, E, ili F, a Belgija će istog dana u Sevilji na megdan trećeplasiranom iz grupa A, D, E ili F.

Konačno, pobednik Grupe F će 28. juna u Bukureštu igrati protiv trećeplasiranog iz grupa A ili C, a pobednik Grupe E će dan kasnije igrati protiv trećeplasiranog iz grupa A, C ili D.

Finska kao trećeplasirana iz Grupe B  ne može u osminu finala jer je sigurno jedna od dve najslabije na tabeli trećeplasiranih.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke