Progovorio i danski lekar, Inter demantovao teorije zavere!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 13.06.2021.
10:10
Izvor: Sportske.net

Hronologija događaja i demanti informacija po društvenim mrežama...

EPA-EFE/Friedemann Vogel
EPA-EFE/Friedemann Vogel

Povezane vesti

Uz Kjaera, junak je i danski medicinski tim, i njihova brza reakcija spasila je život Kristijanu Eriksenu. Marton Boesen, vođa lekara danske reprezentacije je objasnio čitav slučaj.

"Kad smo stigli na teren, bio je bez svesti. Ležao je postrance i disao, mogao sam da osetim otkucaje. A onda je srce prestalo da kuca. Tada smo počeli da ga oživljavamo masažom, brzo smo reagovali i uspeli da ga vratimo. Pre nego što je stigao u bolnicu već je komunicirao, najteže je prošlo na terenu", kaže danski lekar. 

Kako smo i rekli, on je dobro, sada slede testovi, biće otkriveno šta se desilo. Boesen je dodao da ne veruje da je u pitanju bio srčani udar, već da se nešto drugo desilo.

Nije ni problem koji su širili teoretičari zavere oko vakcine, niti post-Kovid sindrom. Naime, iz Intera su saopštili da Eriksen nije vakcinisan, niti je bio zaražen koronom u proteklih godinu dana. Kada je Italija bila u lokdaunu, on je ostao u klubu, spavao u trening centru i trčao po parkingu, nije želeo da putuje kući, kako se ne bi zarazio.

Kako rekosmo, najvažnije da je preživeo, fudbal je u drugom planu, većina doktora smatra da ne bi trebalo da rizikuje, a iz Intera su ga ohrabrili da će ostati njihov član. 

U kojoj ulozi, ostaje da vidimo...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke