Ronaldo, sukob sa saigračima razlog za odlazak? Samo jedna opcija...

Autor: Boris Jovanović
utorak 15.06.2021.
08:29
Izvor: Sportske.net

Čeka nas duga letnja saga oko Portugalca...

EPA-EFE/HUGO DELGADO
EPA-EFE/HUGO DELGADO

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo danas debituje na EP protiv Mađarske, on i Portugal brane titulu, ali više se priča o transferu nego o današnjem meču.

On je pred novinarima rekao da ne zna da li će ostati u Juventusu, ali da ga to ne brine, da razmišlja samo o reprezentaciji.

U međuvremenu u Italiji se provlače priče da je nezadovoljan povratkom Alegrija, da nije u dobrim odnosima sa delom ekipe koju, zanimljivo čine Brazilci, odnosno Južnoamerikanci kojih je šestorica u svlačionici.

Navodno, oni smatraju da je sebičan, da ne igra za ekipu, a negde na istoj talasnoj dužini je i trener Alegri koji je proletos, prema tvrđenju nekih medija savetovao svog prijatelja Anjelija da se reši Kristijana.

Juventus čeka, i oni su nervozni jer od Ronalda zavisi prelazni rok, pogotovo san, dovođenje ili bolje rečeno povratak Pola Pogbe. Treba reći da u ovom trenutku nema ni ponuda, priča se o PSŽ, ali je to vezano za odlazak Mbapea.

Plus, Leonardo koji zagovara ovaj transfer ni sam nije siguran, iz Francuske stižu vesti da je sklapanjem posla oko Donarume naljutio vlasnike koji imaju poverenja u Kejlora Navasa i smatraju da je Italijanu dat previsok ugovor.

Vratimo se Ronaldu.

Jasno je da nigde neće dobiti 31 milion po sezoni u uslovima pandemije, kada na to mislimo, govorimo o Evropi. Ali, sa druge strane, on veruje da su veće šanse da uzme Ligu šampiona sa Pari Sen Žermenom nego Juventusom, pa bi zbog toga možda pristao da smanji ugovor.

Drugih opcija, osim Parižana i nema, priče o Mančester Junajtedu nemaju nikakvu podlogu, a Real mu je zatvorio vrata...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke