Aršavin u metu: "Srbija najgora na EP"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 29.06.2024.
22:40
Izvor: Sportske.net

Andrej Aršavin smatra rekao ono što misli većina srpskih navijača.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Andrej Aršavin je govorio za rusku televiziju o Evropskom prvenstvu, a njegovo mišljenje je da je najviše razočarala ekipa Dragana Stojkovića. 

Smatra da je Srbija otišla na EURO sa impresivnim imenima, ali da nije pronašla način da ostvari zapaženu igru. 

"Teško je izabrati tim koji je najviše razočarao. Reprezentacije deluju veoma loše, čak i favoriti. Ipak, izabrao sam Srbe - imaju dobrih igrača, ali ekipa je stigla rasturena. Selekor nije uspeo da pronađe dobitnu kombinaciju, posebno u napadu. Sa impresivnim imenima, odlaze tako rano. O ovoj reprezentaciji nema šta da se kaže, možda se i ne sećate da su bili na Evropskom prvenstvu", rekao je Aršavin za "Mač TV".

Od ostalih, veruje u pobedu reprezentacije Španije u osmini finala.

"Španija je trenutno najbolja i verujem da će se plasirati u četvrtfinale. Kada je u pitanju duel Nemačka - Danska, Nemci ne pristaju da odlete tako rano, ali Danska sada nije isti tim kao pre nekoliko godina. Verujem da će pobediti domaćin. U susretu Portugal - Slovenija je sve očigledno. Ronaldo mora da postigne svoje golove i Slovenija ide kući. Francuska - Belgija: Pomislili biste da je ovo bilo pre nekoliko godina, ali Francuska će proći dalje. Uprkos nejasnom učinku reprezentacije Holandije, kladim se na njih u meču sa Rumunijom. Austrija je iznenađenje turnira, Turci neće izdržati njihov pritisak... Engleska - Slovačka: iako Englezi ne igraju sjajan fudbal, jedva primaju golove, te mislim da neće imati problema", rekao je Aršavin. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak