Belingem: "Istraživao sam Srbe, nisam verovao da imaju toliko dobrih igrača"

Autor: Mladen Heleta
ponedeljak 17.06.2024.
11:15
Izvor: Sportske.net

Heroj engleske pobede nahvalio srpske igrače.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Džud Belingem, junak trijumfa Engleske protiv Srbije, nahvalio je "orlove" posle meča prvog kola grupe C Eura u Nemačkoj.

Fudbaleri Srbije poraženi su sinoć u Gelzenkirhenu od Engleske sa 1:0, a Belingem je savladao golmana Rajkovića još u 13. minutu.

Srbija je odigrala dobar meč, posebno u drugom poluvremenu, pa su Englezi, koji su u Nemačku došli kao prvi favoriti turnira, do kraja morali da strepe za pobedu. Imali su "orlovi" nekoliko lepih prilika, posebno poslednjih 15 minuta, ali golman Pikford je ipak ostao nesavladan.

"Znao sam da su briljantni, da imaju dobre igrače na svim pozicijama. Istraživao sam ih, nisam verovao da imaju toliko dobrih igrača. Bilo je teško, oni su sjajna ekipa", kazao je Belingem, pa je naglasio da smatra da je Engleska i dalje favorit da 14. jula u Berlinu podigne pehar:

"Da, osećamo veliko samopouzdanje. Moji su saigrači odlični. Imali smo plan igre i sledili smo ga. Imamo puno vere i to moramo potvrditi na terenu ako mislimo da idemo prema peharu", završio je as Real Madrida.

Ne propustite