Bogdanović: "Da nam je neko ponudio ovo pre meča... Mitrović indisponiran, ali normalno je jer igra u slaboj ligi"

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 16.06.2024.
23:07
Izvor: Sportske.net

Slažete li se sa Radetom?

Printscreen/YT 24 minuta sa Zoranom Kesićem
Printscreen/YT 24 minuta sa Zoranom Kesićem

Povezane vesti

Analitičar na Radio-televiziji Srbije Rade Bogdanović izjavio je da je minimalni poraz od Engleske prihvatljiv.

Srbija se dobro pokazala protiv Engleske, posebno u drugom poluvremenu. Uprkos porazu, uspeli smo da nateramo Engleze da se brane, da ne uspevaju da iznesu loptu i da stvorimo nekoliko dobrih šansi zbog kojih su strepeli.

"Da nam je neko pred utakmicu rekao da moramo da izgubimo 1:0, to je idealan rezultat. Po prvi put posle dve godine da vidim našu reprezentaciju  da igramo disciplinovano. Da mi je neko rekao da ćemo imati veći posed od Engleza u poslednjih 15 minuta, ne bih mu verovao. Imali smo par izglednih situacija, imali Mladenovića koji je potpuno preokrenuo našu situaciju. Lopta sa strane je jako bitna, trebalo nam je igrač koji će te lopte da donese. Imali smo umornog i indisponiranog Mitrovića koji nije mogao da doprinese. Možda je to i normalno jer igra u malo slabijoj ligi, bez jakog intenziteta, za razliku od mnogih naših igrača. Naredne dve utakmice drugačije su totalno drugačije", rekao je Bogdanović posle meča.

On se osvrnuo i na duel Slovenije i Danske koji je završen rezultatom 1:1.

"Nema tu prostora za postizanje golova. Danci su dali gol posle auta.. Jako dobra utakmica, dobro postavljena. Disciplinovan trener je Matjaž Kek, sviđa mi se mnogo. Udvajaju na bočnim linijama, teško je probiti Slovence 'jedan na jedan' ", dodao je Bogdanović.

Ne propustite