Da li je ovo naša realnost? Srbija među najgorim reprezentacijama na Evropskom prvenstvu

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 23.06.2024.
19:15
Izvor: Sportske.net

Klasifikacija je sledeća...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije sastaje se u utorak sa Danskom u Minhenu u poslednjem kolu grupne faze Evropskog prvenstva.

Tek jedan bod iz dve utakmice i to protiv Slovenije golom Luke Jovića u petom minutu nadoknade osvojio je naš tim što je svakako razočaravajući učinak do sada.

Srbija ipak ima priliku da ode u nastavak takmičenja čak i sa bodom protiv Danske, ali pobeda bi sigurno odvela naš tim dalje. Posle dva kola, imamo samo tri reprezentacije koje su obezbedile učinak u osmini finala, a to su Nemačka, Portugalija i Španija i upravo tim redom su klasifikovane u ovom trenutku na tabeli najboljih timova Evropskog prvenstva.

Na četvrtom mestu je Švajcarska, a zatim slede Engleska, Holandija i Francuska. Potom dolazi grupa od čak sedam reprezentacija sa tri osvojena poena, s tim da najbolju gol-razliku među njima ima Ukrajina (2:4). Mi pripadamo grupici ekipa sa po jednim bodom što nas stavlja tek na 19. mesto uz gol-razliku 1:2. Iza nas su Gruzija, Hrvatska, Škotska, Poljska i Mađarska.

Od 24 tima, mi smo peti najgori. Pred put, cilj je bio izlazak iz grupe, setimo se. Naravno, to je još uvek sasvim ostvariva opcija, ali da li je ovo naša realnost?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čona
Monday, 24.06.2024
11:39

JESTE MEDJU NAJGORIMA.PROBLEM KVALITETNI IGRAČI(STANDARDNI OSTARILI),I TAKTIKA BEZ KONTAKTA I TRČANJA.