Drkušić neće ostvariti san da obuče dres Zvezde, sada je jasno i zašto!

Autor: Milovan Longinov
utorak 02.07.2024.
13:32
Izvor: Sportske.net

Slovenac je hit Evropskog prvenstva.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Štoper slovenačke reprezentacije Vanja Drkušić sigurno menja klub ovog leta, ali je sigurno da neće obući dres Crvene zvezde.

Nije tajna da je Slovenac od malih nogu navijač Crvene zvezde, što je i sam priznao, te da je prošlog leta pregovarao o dolasku na "Marakanu" po želji Baraka Bahara. Ipak, njegov klub Soči nije želeo da ga proda, postavio je preveliko obeštećenje od tri miliona evra, a ovaj EURO 2024 pokazao je da uprava nije pogrešila.

Prema trenutnim informacijama koji stižu iz Rusije, dobre partije u Nemačkoj znatno su mu podigle tržišnu vrednost, ali i broj klubova iz "ligi petica" koji žele Drkušića ovog leta.

Navodno, Drkušićevog agenta su kontaktirali Benfika, Hofenhajm i Alaves, kao i tri neimenovana kluba iz ruske Premijer lige.

Soči sada procenjuje Drkušića na sedam miliona evra i zahteva dodatne bonuse, što je vrlo moguće da će neko od pomenutih klubova i da plati.

On ima 24 godine, pred njim tek sledi ono najbolje, a njegov agent nije mogao da kaže mnogo o narednom klubu.

"Vanja je privukao pažnju klubova na ovom Evropskom prvenstvu. U ovom trenutku ne mogu ništa da kažem o njegovoj budućnosti", rekao je Mladen Ratkovica.

Podsetimo, Drkušić je prošlog leta, pored Zvezdine, imao i unosnu ponudu francuskog Nanta, ali Soči je stopirao njegov odlazak visokim obeštećenjem, koje je sada i više nego duplo veće...

U prevodu, šanse da i dalje bude želja i realna meta Crvene zvezde su ravne "nuli".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke