Elšnik: "Vidite koliko im znači gol u 95. protiv jedne male Slovenije"

Autor: Mladen Heleta
četvrtak 20.06.2024.
18:15
Izvor: Sportske.net

Slovence Luka Jović sprečio da danas proslave plasman u osminu finala.

EPA-EFE/MOHAMED MESSARA
EPA-EFE/MOHAMED MESSARA

Povezane vesti

Fudbaleri Srbije remizirali su sa Slovenijom rezultatom 1:1 u Minhenu, u drugom kolu grupe C Evropskog prvenstva.

Loš meč je odigrao naš tim, Matjaž Kek je taktički nadmudrio Dragana Stokovića, bili su Srbi na jedan sekund udaljeni od drugog poraza na Euru i eliminacije, ali je spasilac bio Luka Jović u 95. minutu. Prethodno je Karničnik dao gol za Slovence u 69. minutu.

Slovenački vezista Timi Elšnik, koji je u prvom poluvremenu pogodio stativu, bio je očajan nakon meča.

"Faktički zadnja sekunda, sudija je posle toga svirao kraj. Zadnja sekunda, ali to je fudbal. Bilo je situacija na ovom turniru, Šeškova stativa protiv Danske, moja danas... Kao da osećamo da sve ide protiv nas. Borimo se na terenu, spremni smo za velike stvari, ne predajemo se. Igramo sa najvećim favoritima grupe na kraju, ali nikada ne recite nikada. Videćemo da li će to biti dovoljno. Zaslužili smo više, ali Srbija je takođe bila opasna tokom cele utakmice, imaju neverovatne igrače. Videli ste koliko im je značio gol u 95. minutu protiv jedne male Slovenije. Srpskim navijačima...".

Preostao im je meč sa Englezima, u koji će ući sa dva boda.

"Za nas, Engleska je i dalje daleko. Pratićemo meč sa Danskom, dosta toga će zavisiti od njega, ne znam da li će odmarati igrače, mislim da će to biti velika borba, da će dati sve od sebe. Potrebna su nam dva dana da se oporavimo", kazao je Elšnik.  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke