Engleska ima spremnu zamenu za Sautgejta i ne, niko neće biti impresioniran!

Autor: Nemanja Janošev
petak 28.06.2024.
10:30
Izvor: Sportske.net

Da li su pri čistoj svesti?

EPA-EFE/TOLGA AKMEN
EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Engleske nije impresionirala na aktuelnom Evropskom prvenstvu, ali imaju sjajnu priliku da se domognu četvrtfinala.

Finalisti iz prošlog izdanja koje se, između ostalih, igralo i u njihovoj zemlji, za rivala će imati ekipu Slovačke i veliki su favoriti za plasman u dalje takmičenje. Ipak, svojom neubedljivošću i potpunom neorganizacijom u igri ostavljaju prostor za iznenađenje, a u tom slučaju, mada utisak je u svakom osim u onom u kojem podižu trofej - Geret Sautgejt će biti bivši.

Engleska javnost je revoltirana načinom na koji vodi tim i sa kojim izgovorima se pojavljuje pred medijima. On ih jeste odveo do finala bilo kog od dva najveća fudbalska reprezentativna takmičenja po prvi put posle 53 godine, ali to nije zadovoljilo Engleze.

Analitičar na TV "Bein sport" Ričard Kejs pozvao je na Fudbalsku asocijaciju da otpuste Gereta Sautgejta čak i pre duela sa Slovačkom koji je na programu u nedelju.

Na tom meču, pa sve do kraja turnira, tim bi prema njegovom viđenju trebalo da vodi Hari Rednap! Neko ko je već dugo van trenerskih voda, čiji je sistem poprilično zastareo i verovatno bi ovo bio izbor s kojim Englezi uopšte ne bi bili impresionirani.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke