FSS - Tadić se izvinio selektoru i saigračima

Autor: Mladen Heleta
utorak 18.06.2024.
16:24
Izvor: Sportske.net

Stavljena tačka na "čuvenu" izjavu.

AP
AP

Povezane vesti

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić prvi put se oglasio posle svog komentara nakon meča sa Engleskom, koji je naš tim izgubio sa 1:0 na startu Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Fudbalski savez Srbije preneo je da se Tadić izvinio selektoru Draganu Stojkoviću i saigračima.

Obaveštenje FSS-a prenosimo u celosti:

"U hotelu "Maksimilijan" u Augzburgu, gde boravi reprezentacija Srbije tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj, održan je sastanak stručnog štaba „A” tima, na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem, i reprezentativaca Srbije.

Bilo je govora o predstojećim obavezama, a između ostalog kapiten reprezentacije Dušan Tadić je iskoristio priliku da se zbog nepromišljenih izjava posle utakmice sa Engleskom izvini selektoru Stojkoviću i saigračima.

Reprezentacija Srbije prema planu i programu nastavlja sa pripremama za drugi meč na Evropskom prvenstvu. Sutra oko podneva odlazi u Minhen gde su predviđene medijske aktivnosti, kao i zvanični trening."

Podsetimo, Tadić je u izjavi za RTS odmah posle meča sa Englezima u Gelzenkirhenu rekao da mu je krivo što nije počeo od prvog minuta, da smarta da je on najbolji fudbaler Srbije i da treba da igra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dejan
Tuesday, 18.06.2024
20:42

Javno je govorio a ovo prenose politicari..smesno.Nije se on izvinuo a morao je javno da izadje i polize sve.Nece jer veruje da je u pravu i zato je morao da bude izbacen iz tima bez price.sta god bilo da se pokaze da Srbija mora da bude iznad svakoga.Ovako,mazanje ociju..nece igrati ni protiv Slovenije nastace haos a sve se moglo resiti..ok,seres ,spakujes se i kuci.