''Gazeta'' izabrala dvojicu ''orlova'' u 11 najvećih razočaranja na EP!

Autor: Darko Mitrović
petak 28.06.2024.
20:45
Izvor: Sportske.net

Velike zvezde koje nisu pokazale gotovo ništa.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Završena je grupna faza takmičenja na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a ukupno osam od 24 reprezentacije učesnice je eliminisano.

Preostalih 16 od sutra nastavlja takmičenje u osmini finala, a dok čekamo te duele, italijanska ''Gazeta'' je napravila zanimljiv izbor najvećih razočaranja na ovom Evropskom prvenstvu.

Oni su formirali tim od 11 igrača koji su po njihovoj proceni najviše razočarali u odnosu na očekivanja pre početka takmičenja. Među tih 11 su i dvojica naših reprezentativaca - Dušan Vlahović i Sergej Milinković-Savić.

''Srpski Milinković-Savić se izgubio u arapskoj pustinji. Njegov kaskaderski dubler bio je Sergej sa Evropskog prvenstva. Uzorna tržišna priča: ako se prepustite mamljenju novca, ako mislite da je novac vredan rizika od pada tempa i konkurentnosti, onda vam veliki reprezentativni turniri ispostavljaju račun. Postoji samo jedan Kante'', naveli su u obrazloženju za Sergeja, a zanimljiv je komentar i za Vlahovića.

''Koji je pravi Vlahović? Još uvek nije shvaćeno. Ovaj Euro 2024 je bio fantastičan. Protiv Slovenije ga je zamenio Jović, a igrač Milana je postigao gol za izjednačenje. Protiv Danske je zamenio Ilića i nije promenio tok remija 0:0. Loše građenje, što je takođe video i primetio i novi trener Juventusa Tijago Mota''.

Inače, tim najvećih razočaranja na EP u izboru ''Gazete'' izgleda ovako: Livaković (Hrvatska), Di Lorenco (Italija), Antonio Silva (Portugal), Porteus (Škotska), Robertson (Škotska), Milinković-Savić (Srbija), Brozović (Hrvatska), Dembele (Francuska), Grizman (Francuska), Belingem (Engleska), Vlahović (Srbija).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke