Grad Augzburg časti, trening Srbije pred 2.800 navijača

Autor: Ivan Cvetković
sreda 12.06.2024.
08:30
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv i lep gest domaćina.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri reprezentacije Srbije doputovali su juče u večernjim časovima u Augzburg koji će narednih 13 dana biti baza tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Oko stotinak srpskih navijača, među kojima su se našli i znatiželjni lokalci, dočekali su svoje ljubimce koji prema protokolu UEFA ipak nisu mogli da usliše želje navijača za autogram ili fotografiju, ali su pozdravili sve okupljene ispred hotela Maksimilijan u samom centru grada.

Iako je prvobitnim planom bilo predviđeno da izabranici selektora Dragana Stojkovića prvi trening u Nemačkoj odrade danas od 10.30, on je otkazan kako bi se fudbaleri što efikasnije odmorili za trening koji ih očekuje od 17.30 na stadionu Rozenau.

Ono što je posebno zainimljivo jeste da će popodnevna sesija biti javna i njoj će u celosti pored predstavnika medija prisustvovati i 2.800 navijača, koliko je izabrao grad Augsburg koji je i podelio karte besplatno.

Na redovnoj konferenciji za medije od 13.45, javnosti će se, ukoliko ne bude izmena, obratiti Nemanja Gudelj u sali hotela Maksimilijan u Augzburgu.

Iz Augzburga: Ivan Cvetković

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke