Griliš se brzo našao - gledaće Euro sa Ibice, gde je na "pozajmici"

Autor: Filip Rodic
ponedeljak 10.06.2024.
08:30
Izvor: Sportske.net

Brzo preboleo.

EPA-EFE/Neil Hall
EPA-EFE/Neil Hall

Povezane vesti

Engleski fudbaler Džek Griliš odlučio je da neočekivanih mesec dana odmora provede u "Meki" noćnog provoda, pošto nije upao na končani spisak Gareta Sautgejta za Euro u Nemačkoj.

Jedan od najpoznatijih igrača iz redovima moćnog Mančester sitija Džek Griliš bio je među poslednjima koje je selektor Engleske Garet Sautgejt precrtao pred objavljivanje konačnog spiska Engleske za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Ta odluka bila je donekle iznenađujuća, s obzirom da je Griliš vrlo važan šraf u najmoćnijem timu Premijer lige.

Koliko je odličan igrač, toliko je i veliki bekrija, pa je odmah znao kako da iskoristi slobodno vreme tokom leta. Otišao je pravo u svetski poznato žarište mediteranskog noćnog života - Ibicu. Do tog saznanja je došlo posle objave vlasnika čuvenog noćnog kluba "Oušn" Vejna Linekera.

Ukoliko prezime zvuči poznato, ne treba da čudi, jer se radi o rođenom bratu legende engleskog fudbala Garija Linekera. Vejn je biznismen i poseduje pravu "imperiju" barova i noćnih klubova po Španiji. Inače njih dvojica su u potpunom prestanku odnosa od 2008. godine zbog fudbalerovog zabavljanja sa sada već bivšom suprugom Danijel Baks.

Pojedine stranice su počele da se šale na račun zajedničke fotografije Linekera i Griliša, rekavši da je as Sitija na "pozjamici četiri nedelje na Ibici".

Prvi meč Engleske je protiv Srbije 16. juna u Gelzenkirhenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke