Luka Jović: ''Bilo bi još bolje da smo pobedili''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.06.2024.
20:45
Izvor: Sportske.net

Razgovarao je sa novinarima i u miks zoni.

EPA-EFE/ANNA SZILAGYI
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Povezane vesti

Luka Jović je svojim golom u poslednjim sekundama meča sa Slovenijom zadržao nadu reprezentaciji Srbije da može do plasmana u osminu finala Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Završeno je rezultatom 1:1, a Jović je u razgovoru sa novinarima pohvalio rivala.

''Bilo bi još bolje da smo pobedili. Dali smo maksimum i uzeli bod koji će nam značiti. Mislim da smo odigrali dve dobre utakmice, bilo je teško vreme za igranje. Slovenci igraju dobro, fajterski fudbal. Mislim da ih mnogi potcenjuju, a ja sam iznenađen načinom na koji igraju. Mogli su i oni da pobede, mogli smo i mi na kraju mislim da je ovo najidealniji rezultat'', smatra Jović i dodaje:

''Srećan sam što sam pomogao timu i nadam se novim golovima''.

Kako protiv Danske u meču odluke?

''Protiv Danske moramo da uđemo jako i koncentrisano, jer bi nam u suprotnom i u slučaju da prvi primimo gol bilo mnogo teže da ostvarimo željeni rezultat.

Mi smo i protiv Engleza i danas išli na pobedu. Ići ćemo na pobedu i protiv Danske, odigrali smo dve dobre utakmice. Treba da se pripremimo dobro za ekipu Danske, oni su kvalitetna, neprijatna ekipa. Idemo da se borimo za drugi krug'', rekao je Jović.

Zahvalio se i navijačima na velikoj podršci.

''Zahvaljujem se navijačima. Jako  nam znači podrška u tolikom broju. Nismo baš oduševili navijače. Naš narod je malo težak, ali mislim da hoćemo u sledećim utakmicama''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke