Nedić analizirao penal, ali pogrešan!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 26.06.2024.
00:09
Izvor: Sportske.net

Čekala se situacija kada je Mitrović povučen...

Screenshot/YouTube/Jutarnji Program TV HAPPY
Screenshot/YouTube/Jutarnji Program TV HAPPY

Povezane vesti

Sudijski ekspert na "Radio-televiziji Srbije" Dejan Nedić analizirao je sporne situacije sa utakmice Srbije i Danske u Minhenu.

Meč bez golova odigrala su dva tima što je Srbiju eliminisalo sa Evropskog prvenstva. Ponovo postoje određene situacije na koje se "hvatamo" i opet stoji ona parola "šbbkbb" (op.aut. šta bi bilo kad bi bilo). 

U finišu susreta Aleksandar Mitrović je povučen od strane Joakima Melea, delovalo je da bi moglo biti elemenata za penal, ali odličeno je da ipak nije bilo intenziteta. Gledaoci na RTS u kasnim satima čekali su analizu Dejana Nedića upravo te situacije, ali ona je izostala. Umesto toga, pričalo se o udarcu koji je Mitrović dobio u stomak nešto ranije, što je takođe sporno, ali delovalo je da nije u toj meri kao ona koja je usledila kasnije.

"Smatram da je VAR mogao malo više da se posveti toj situaciji. Sudija nije mogao da vidi situaciju u šesnaestercu, on je pogledao nakratko, nešto mu se dojavilo. Videćemo da je moglo da se ukaže sudiji da ode i vidi. Možda smo malo i subjektivni, ali mogli su da ga upute. Da je otišao možda bi svirao", rekao je Nedić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rajhard
Wednesday, 26.06.2024
11:31

Molim Vas suvišno je ovom čoveku davati prostor u novinama i na TV, nikakav sudija ,neznalica, bavi se pedagogijom, politički poslušnik