Nedić: "Jovanović je morao da sudi EP" ; Bogdanović: "Možda nije tamo zbog toga što Pavle Ilić sudi derbije"

Autor: Mladen Heleta
utorak 02.07.2024.
23:37
Izvor: Sportske.net

Nikad nije dosadno u kada je tu Rade Bogdanović.

Printscreen/TV RTS
Printscreen/TV RTS

Povezane vesti

Zanimljivo je bilo i večeras u studiju RTS-a, gde je dobro poznata ekipa gostiju analizirala sve događaje na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

Nakon što su stalni analitičari Rade Bogdanović i Miroslav Vjetrović analizirali večerašnje mečeve, a Bogdanović imao još jednu zanimljivu opasku o fudbalerima koji igraju u Saudijskoj Arabiji, na red je došao sudijski ekspert Dejan Nedić.

I pošto je i on dao svoj sud o arbitrima večerašnjih utakmica, dotakao se i toga da je za našeg najboljeg sudiju Srđana Jovanovića i njegove pomoćnike moralo biti mesta na Evropskom prvenstvu i da mu je neshvatljivo što oni nisu tu, te da su bolji od mnogih koji su u Nemačkoj.

Na to se nadovezao Rade Bogdanović i rekao:

"I mi se slažemo, ali možda nije na Euru zato što mu u Srbiji ne daju da sudi 'večiti' derbi. Najbolji sudija, a dva derbija zaredom sudi Pavle Ilić iz Kragujevca", kazao je Bogdanović, na šta Nedić nije imao odgovor:

"Izvinjavam se, to je pitanje za Sudijsku komisiju, meni pravilnik o suđenju ne dozvoljava da komentarišem Super ligu Srbije, ali ponavljam i stojim iza toga, kao predsednik sudija Beograda, da je za Srđana Jovanovića i njegove pomoćnike bilo mesta na ovom šampionatu", rekao je Nedić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke