"Orlovi" sleteli u Nemačku, Piksi promenio plan

Autor: Mladen Heleta
utorak 11.06.2024.
21:30
Izvor: Sportske.net

Naši fudbaleri će boraviti u Augzburgu.

FSS
FSS

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije sletela je danas u Minhen, tri dana pred početak Evropskog prvenstva koje će se održati u Nemačkoj, a pet dana pre prve utakmice na turniru protiv Engleske.

Ekspedicija "orlova" predvođena selektorom Draganom Stojkovićem sletela je u Minhen oko 19.30 sati i odmah se autobusom uputila u bavarski grad Augzburg i "Maksimilijan" hotel, koji će im biti baza tokom grupne faze.

Prvi trening su naši fudbaleri trebalo da odrade u sredu, ali kako "Sport Klub" prenosi on je otkazan. Konferencija za medije će u svakom slučaju biti održana.

Pre poletanja ekipe za Minhen, reprezentaciju je u avionu u Beogradu posetio predsednik Srbije Aleksandar Vučić i poželeo svima sreću i što više pobeda.

U grupi C rivali Srbije će biti Engleska u Gelzenkirhenu (16. jun, 21.00), a zatim slede dve utakmice u Minhenu - Slovenija (20. jun, 15.00) i Danska (25. jun, 21.00).

U osminu finala će sigurno dve prvoplasirane selekcije iz grupe, dok će treća proći dalje ako bude među četiri najbolje trećeplasirane iz svih šest grupa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke