Piksi: '' Idemo uzdignuta čela, nismo obrukali Srbiju, svi mogu da budu ponosni''

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.06.2024.
23:37
Izvor: Sportske.net

Posebno ističe napredak u defanzivi.

EPA-EFE/ANNA SZILAGYI
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Povezane vesti

Posle remija bez golova sa Danskom i eliminacije sa Evropskog prvenstva, selektor Dragan Stojković je za TV Arena sport izneo svoje prve utiske.

Neuspeh?

''Što se rezultata tiče - da, ali izuzetno sam ponosan na momke, mnogo pretrčanih kilometara, dali su sve od sebe. Ako uđemo u neku dublju analizu, poraz od Engleza nas je doveo u ovu situaciju. Sve u svemu mislim da smo ostavili dobar utisak, bez obzira na rezultat.

Igrači zaslužuju sve čestitke za požrtvovanje i borbenost, mislim da su predstavili Srbiju na najbolji mogući način''.

Kako komentariše meč sa Danskom?

''Ovo je bila tvrda utakmicu i na taktičkom planu neko ogledalo, sa obe strane. Znali smo da neće biti puno šansi, da ako dođemo u priliku da postignemo gol, da moramo da ga postignemo i to bi rešilo utakmicu. Ali, oni su bili u psihološkom smislu u prednosti, jer im je i remi odgovarao, a videli ste da i u duelu Engleske i Slovenije nije pobedio niko. Neverovatno, sa nerešenim rezultatom idu dalje.

Liga nacija u septembru, moramo da analiziramo šta i kako smo radili, da li je moglo bolje. Ali, u defanzivi smo napravili veliki pomak. Tu gde je bilo najviše kritika, tu smo baš bili dobri na EP'', smatra Stojković.

Ali, sada se pojavio problem koji nismo ranije imali - teško dajemo golove.

''To je to, falio nam je gol, falila mje pobeda. Možda i veliki broj šansi protiv Slovenije koje nismo iskoristili. Sve to je doprinelo ovome. Idemo uzdignuta čela, nismo obrukali Srbiju, svi mogu da budu ponosni na momke'', zaključio je Stojković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ja pa ja
Wednesday, 26.06.2024
00:17

Zajebavate se sa narodom bez trunke odgovornosto i trošite naše pare

avatar
Vladislav
Tuesday, 25.06.2024
23:58

Jaoooooo "Farme" ove ljudi moji... Bogdanovića za menadžera