Piksi ni reči o ostavci: "Čekali ste ovo, izvolite vređajte, udarajte, pljujte"

Autor: Mladen Heleta
četvrtak 27.06.2024.
00:11
Izvor: Sportske.net

Selektor se obratio po sletanju iz Minhena.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Ekspedicija fudbalske reprezentacije Srbije sletela je večeras u Beograd iz Minhena, nakon neuspeha i ispadanja u grupnoj fazi Evropskog prvenstva.

Selektor Dragan Stojković, kog su pojedini mediji danas smenjivali, obratio se novinarima, ali nije želeo da odgovori na pitanje o eventualnoj ostavci.

"Ajmo sledeće pitanje", kratko je odgovorio Stojković.

Potom je dobio novinarsko pitanje o tome da li oseća krivicu zbog neuspeha u Nemačkoj.

"Čekali ste neuspeh, izvolite, udarajte, pljujte vređajte. Čekali ste, nemoj da se lažemo. Negativne stvari donose tu neku vrstu interesovanja. Po tebi smo loši, po meni nismo. Ne možeš da kažeš da se momci nisu borili i da nisu izgarali, a to je najvažnije u sportu. Borili su se momci, kapa dole. Nemojte da dirate reprezentaciju, jer je ona dala svoj maksimum. Što se kritika tiče, slobodno kritikujte, ja sam tu da primam udarce", rekao je Stojković i dodao:

"Ja sam najodgovorniji, ja donosim odluke. Sve što sam uradio, uradio sam najbolje po tim. Od treninga, priprema utakmice, do analiza protivnika, do svega što je u opisu posla, nemojte da ste toliko... Samo se malo smirite sa pitanjima, nisam ja rijaliti. Ne treba senzacije praviti. Ja sam ponosan na momke kako su predstavili Srbiju. Ne zaboravite, 90 odsto ljudi u Sbriji je smatralo da ćemo 'popiti' pet ili šest golova od Engleza", zaključio je Stojković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boba
Thursday, 27.06.2024
11:19

Lako je biti general posle bitke. Udri po treneru. Niko se nije zapitao da li riba smrdi od glave ili repa. Smrdi od toga što naša Fss oće da se meša u sve. Da sastavlja tim... Da igraju oni koji su nabeđeni naduvan kažu za sebe da su oni pravi. Malo sutra. Moja baba bi bolje igrala i bole bi prošli nego sad. Zapitajmo se sve ove godine šta smo uradili i gde smo. Naši igrači odu u inostranstvu i osete lovu odmah su oni pravi. Blage veze nemaju sa životom i ne bore se za svoju zemlju i narod. Treba da se ugledaju na Gruzice oni se bore za svoj grb a naši udri po državi treneru niko im ne valja. Veliki pozdrav i voleo bih kad bi neko iz Fssa ovo bar pogledao i razmislio o ovome.

avatar
Dexon
Thursday, 27.06.2024
00:19

Znači ovaj je težak manipulator. Kako sve izvrće u svoju korist. Treba da ide što pre...