Prve reakcije iz Hrvatske - Albanija će ''platiti ceh''?

Autor: Darko Mitrović
subota 15.06.2024.
20:45
Izvor: Sportske.net

Pobeda će im biti imperativ.

EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH
EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH

Povezane vesti

Veliko razočaranje za fudbalsku javnost u Hrvatskoj priredio je njihov nacionalni tim, koji je na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj startovao ubedljivim porazom od Španije rezultatom 3:0.

Dok su novinari čekali selektora Zlatka Dalića posle meča, pr4ed novinare je izašao hrvatski napadač Ante Budimir.

"Težak poraz. Znali smo da će biti teško, ali ne ovako. Bili su brži i bolji, čvršći i agresivniji, nadigrali su nas, treba priznati. Nismo ponovili igru protiv Portugala. Težak poraz, možda i teži... Neke su se stvari mogle odigrati, imali smo dobre situacije u oba poluvremena. I ta Perišićeva noga... Trebao nam je gol, ali nije bilo dobro, treba biti iskren'', rekao je Budimir.

U drugom kolu ih očekuje duel sa Albanijom i tu dileme nema - Hrvatska će morati da pobedi ako ne želi ekspresnu eliminaciju.

"Ovo je otežavajuća okolnost, ali nas isto tako u sredu čeka najvažnija utakmica turnira. Da, razočarali smo sebe i navijače, ne samo ove u Berlinu, već u celoj Hrvatskoj. Težak udarac za sve nas. Nema smisla slegnuti ramenima i spustiti glavu. U Hamburgu idemo dati sve od sebe za pobedu'', izjavio je Budimir.

Ne propustite