Rajković: "Samo da prvi damo gol..."

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 20.06.2024.
20:07
Izvor: Sportske.net

Rajković smatra da je reprezentacija Srbije u dobroj situaciji jer zavisi od sebe.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije je uspela da izvuče makar bod protiv Slovenije, ali ne možemo biti zadovoljni jer  smo svi očekivali sva tri. 

Sa druge strane, Rajković je jedan od onih koji smatraju da ništa nije gotovo i okrenuo se Dancima. 

"Uzeli smo bod, značiće nam za prolazak u drugu fazu. Utakmica je bila dobra skoro svih 90 minuta. Uspeli smo da postignemo gol, trebalo je ranije. Imali smo prečku, par odbrana Oblaka... Okrećemo se sledećoj utakmici", rekao je Rajković. 

"Nije prvi put... Išli smo težim putem. Hteli smo, želeli da pobedimo i da dočekamo Dansku. Slovenci su pokazali dobru igru, moramo da pobedimo ako želimo dalje", rekao je Rajković. 

"To je adrenalin. Samo sam želeo da probudim ekipu, da krenemo malo življe, ofanzivnije. Nije bilo lično ni prema kome. Bilo je to kolektivna poruka, da se trgnemo. Protiv Danske moramo da damo više golova od njih. Da igramo čvršće i da ne uđemo uplašeno. Da krenemo agresivno od prvog minuta. Možda pritisak velikog takmičenja utiče na nas da slabije počnemo", rekao je Rajković. 

"Mislim da selektor dobro radi svoj posao i da svako u svakom trenutku zna šta treba da radi i kako da se kreće. Ne mogu se uvek pratiti šabloni. Igra je živa, to zavisi od utakmice. Ne smemo da budemo labavi kao protiv Engleza i Slovenaca na početku. Ako krenemo agresivno i prvi postignemo gol, biće drugačija priča. Bićemo opušteniji i nećeo morati da srljamo", rekao je Rajković. 

Golman našeg tima smatra da je ekipa loše odradila posao kod gola Slovenaca. 

"Njih četvorica su bili u završnici. Moramo brže da se vraćamo ka svom golu", rekao je Rajković. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak