Robertson: "Razarajuće, trebaće vremena da prebolimo ovo"

Autor: Mladen Heleta
ponedeljak 24.06.2024.
08:45
Izvor: Sportske.net

Škoti na bolan način eliminisani sa Eura.

EPA-EFE/MARTIN DIVISEK
EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Povezane vesti

Fudbaleri Mađarske pobedili su sinoć Škotsku sa 1:0 u Štutgartu, u poslednjem trećem kolu grupe A Evropskog prvenstva.

Heroj Mađara je rezervista Kevin Čobot, koji je dao gol za tri boda u desetom minutu sudijske nadoknade vremena.

Mađarska je na taj način sa tri boda zauzela treće mesto u grupi i sada će čekati rasplet u ostalim grupama da vidi da li će joj to biti dovoljno da zaigra u osmini finala. Kako se odvija situacija, verovatno hoće. Škoti sa jednim bodom na svom kontu idu kući, pa i dalje nemaju nijednu nokaut fazu na velikim takmičenjima u istoriji.

Kapiten Škotske Endi Robertson bio je utučen nakon meča koji je Škotima mogao da donese prolaz u slučaju pobede.

"Nema tu šta mnogo da se kaže, da budem iskren. Dali smo sve. Znali smo da nam je potrebna pobeda i oni su nas kaznili iz kontre. Moglo je da se završi i drugačije, ali to je fudbal, takve stvari se dešavaju. Biće nam potrebno dugo vremena da prebolimo ovo", rekao je levi bek Liverpula i dodao:

"Imali smo posed na našoj strani u prvom poluvremenu, ali nismo ništa iz toga napravili. Morali smo da pronađemo način da napadnemo i da presečmo utakmicu, da budemo opasniji. Išli smo ka tome, ali su nas kaznili. Realno, nerešen rezultat nam ne bi ništa značio. Biće potrebno vreme da ovo prevaziđemo. Teško je. Razarajuće. Svi momci su apsolutno utučeni. Hvala svim navijačima, izvinite što smo vas izneverili", završio je Robertson.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke