RTS prognozirao Piksijev sastav, Rade Bogdanović se ne slaže: ''Nikad! To je samoubistvo!''

Autor: Darko Mitrović
subota 15.06.2024.
23:59
Izvor: Sportske.net

Razmena mišljenja oko izbora najboljih 11 za duel protiv Engleza.

Screenshot/YouTube/UNA TELEVIZIJA
Screenshot/YouTube/UNA TELEVIZIJA

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije u nedelju od 21 čas u Gelzenkirhenu startuje na Evropskom prvenstvu, a rival u prvom kolu Grupe C biće joj selekcija Engleske.

Selektor Dragan Stojković Piksi je najavljujući utakmicu na današnjoj pres konferenciji naglasio da zna startnu postavu ''99.99%'', kao i da treba očekivati da naš tim napadne favorizovanog rivala.

Kako bi ta startna postava mogla da izgleda, večeras je u emisiji posvećenoj Evropskom prvenstvu pokušao da otkrije RTS i prema njihovoj proceni, Stojković bi mogao da se odluči za ovih 11:

Vanja Milinković-Savić - Veljković, Milenković, Pavlović - Živković, Maksimović, Gudelj, Kostić - Tadić - Mitrović, Vlahović.

Međutim, stručni konsultanti u studiju RTS-a Miroslav Vjetrović i Rade Bogdanović se nisu baš složili sa ovakvom postavom.

''Vlahović i Mitrović mogu zajdno, ali mislim da će sutra jedan od njih biti na klupi'', rekao je Vjetrović.

''Ja mogu da kažem da nikad ne bih igrao sa dva špica i Tadićem iza njih, jer Tadić ima 35 godina. To su tri ofanzivna igrača, a na ovu brzinu i tehniku koju poseduju engleski igrači, to je samoubistvo'', smatra Rade Bogdanović.

Maksimović umesto Sergeja u startnoj postavi?

''Dobro si to predvideo, samo ko će kupiti te visoke lopte prema Kejnu? Ne znam... Nek si ga izbacio, i ja bih, ali...'', uzvratio je Rade novinaru RTS-a.

Ne propustite