Savićević: "Ovo što se desilo sa ovim Tadićem... Piksi trebalo da ga vrati kući"

Autor: Nemanja Janošev
sreda 03.07.2024.
08:30
Izvor: Sportske.net

Stav koji je izneo legendarni Dejo.

FSS
FSS

Povezane vesti

Legenda jugoslovenskog i crnogorskog fudbala Dejan Savićević gostovao je na emisiji "Sportlight" na "TV Sport klub" gde je pričao o utisku koji je na njega ostavila selekcija Srbija na Evropskom prvenstvu.

On je posebno komentarisao izjavu kapitena Dušana Tadića koji je posle duela sa Engleskom bio vidno uznemiren posle odluke selektora Stojkovića da ga izostavi iz startne postave.

"Ovo što se desilo sa ovim Tadićem... Mislim, ja sam Piksiju govorio posle naše utakmice u Podgorici da bi trebalo da razmišlja da mu se zahvali i da nađe drugo rešenje jer on da je tu utakmicu pogledao kući kako je odigrao ovde u Podgorici bio je najslabiji na terenu od 20 i kusur igrača. Da nije ušao Vlahović i da mi nismo imali taj jedan peh da li je bio faul ili nije bio faul, Crna Gora ne bi izgubila tu utakmicu. Ovako gledajući ovo Evropsko prvenstvo ne znam zašto se Tadić ljutio ako je Piksi rekao da će da ga stavi drugu utakmicu da počne, da mu treba svež, da on u 36. godini da jednu izjavu gde kaže da je najbolji i da je najspremniji. 

Malo... Ja sam završio karijeru sa 35 godina i znam kakav sam bio kad sam završavao karijeru i nikad to ne bih izjavio. Sa 25 godina da, sa 35 godina bih ćutao i bio bih srećan da budem u krugu reprezentacije. Piksi je pogrešio što mu se nije zahvalio pred ovo Evropsko prvenstvo. Oborio je sve te rekorde koje je ganjao, koje je trebalo da obori. Mislim da je trebalo da mu se zahvali, a posle već kad ga je poveo i rekao mu da će igrati drugu utakmicu od početka i da on to izjavi posle utakmice ja bih ga vratio kući u Beograd lagano. To bi mu bio moj odgovor", smatra Savićević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke