AdmiralBet tim osvojio jedan od najvažnijih turnira u Srbiji!

Autor: Darko Mitrović
sreda 26.07.2023.
18:40
Izvor: Sportske.net

Druga uzastopna titula AdmiralBet tima na jednom od Top 5 turnira u malom fudbalu u Srbiji.

Petar Miljković
Petar Miljković

Povezane vesti

Leto je bogato turnirima u malom fudbalu širom naše zemlje, a ove godine je, zahvaljujući podršci AdmiralBet-a, broj događaja još veći i raznovrsniji, pa smo svedoci i sve popularnijih takmičenja u nekim novim fudbalskim disciplinama, poput fudbala 3x3.

Proteklih dana, s početkom još od 7. jula, održano je 25. izdanje tradicionalnog turnira u malom fudbalu ''Male Pčelice 1997'', u istoimenom kragujevačkom naselju, gde je učešće uzelo ukupno 18 ekipa.

Kako su saopštili organizatori, to je mesto ''gde se rađaju legende i gde ima puno strasti, ljubavi, adrenalina i dobrog druženja''.

Konkurencija je bila vrlo jaka. Najpre je održano takmičenje po grupama, a direktan plasman u četvrtfinale su izborile četiri najbolje ekipe.

''Restoran Košnica'' je bio najbolji u Grupi A,  Kvart Lab je bio pobednik Grupe B, AdmiralBet tim pobednik Grupe C, dok je ekipa De Speda kao najbolja drugoplasirana ekipa takođe otišla direktno među osam najboljih.

Petar Miljković

Imena ostalih četvrtfinalista bila su poznata posle razigravanja ekipa koje su zauzele druga, treća i četvrta mesta u svojim grupama, a u četvrtfinalnim mečevima u nedelju sastali su se:

AdmiralBet - Samo skreneš
Kvart lab - Teh. pregled Klik
Restoran Košnica - Rva trans MM
De Sped - Berbernica trim.

Petar Miljković


Na kraju, najbolji među najboljima, drugu godinu zaredom, bili su fudbaleri AdmiralBet tima koji su sinoć u dramatičnom finalu savladali ekipu Restorana Košnica. 

U regularnom toku meča rezultat je bio 2:2, a AdmiralBet tim je do trofeja došao boljim izvođenjem penala.

Petar Miljković


Za najboljeg igrača turnira proglašen je Nikola Raković iz AdmiralBet tima. 

Igrače iz tog tima ćemo na delu moći da vidimo i u nastavku takmičenja u fudbalu 3x3, već 28. i 29. jula na Zlatiboru. Podsetimo, AdmiralBet tim je na prethodnom turniru u kragujevačkom Velikom parku igrao u finalu.

Ne propustite