Dan odluke, Srbija se bori za plasman na Svetsko prvenstvo, obezbeđen TV prenos!

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.12.2020.
12:34
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Srećno, ''Orlovi''!

(BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
(BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Važan dan za srpski futsal.

Naš nacionalni tim večeras od 17 časova i 15 minuta uz direktan TV prenos na Areni Sport 4, igra u Vanti protiv Finske revanš meč baraža za plasman na Prvenstvo sveta 2021. u Litvaniji.

Prvi meč u Kragujevcu Srbija je dobila sa 1:0.

Selektor Goran Ivančić uveren je da je Srbija spremna da uđe među šest evropskih selekcija koje su izborile plasman na Svetsko prvenstvo.

''Atmosfera je dobra, malih problema sa povredom ima samo Pršić, ali nadamo se da će moći da igra. Što se tiče samih uslova u Finskoj, sve je na odličnom nivou, hotel, hrana, a dvorana u kojoj ćemo igrati sjajno izgleda. Bilo je nekih priča da će lopta sa kojom ćemo igrati biti nešto sporija, ali nema ni tu problema, uslovi su zaista fenomenalni.

Imamo iz prvog meča minimalnu prednost, ne verujem da će Finci igrati previše otvoreno i ofanzivno, očekujem sličnu utakmicu kao u Kragujevcu. Neće biti previše rizika ni sa jedne ni sa druge strane. Ukoliko postignemo gol, mnogo će da nam znači, jer važi pravilo gola u gostima.

Finci znaju da budu veoma agresivni, nekad i grubi prema mojim shvatanjima futsala. Očekujem, dakle, dosta neizvesnu utakmicu, ali i nervoznu, bez mnogo rizika, čekaće se greška protivnika, a mislim da smo kvalitetniji sastav'', izjavio je Ivančić, a prenosi FSS na svom sajtu.
-
baner
-

Ne propustite