Kraj snova o Svetskom prvenstvu, Srbija poražena u Portugalu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.04.2016.
21:59
Izvor: Sportske.net

Futsal reprezentacija Srbije nije uspela da izbori plasman na Svetsko prvenstvo, pošto je večeras i drugi put poražena od selekcije Portugala.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Oslabljena neigranjem Miloša Simića, naša reprezentacija nije mogla više od časnog poraza u Portugalu.

Domaća selekcija je posle pobede u Beogradu od 2:1, večeras u revanšu trijumfovala istim rezultatom i overila vizu za Svetsko prvenstvo.


Portugalci su od početka meča bili konkretniji, imali su inicijativu, a Rikardinjo je u 10. minutu pogodio stativu. Odličan je večeras bio naš golman Aksentijević, dok je na drugoj strani prvu veliku priliku za naš tim propustio Rajčević.

Nije bilo golova posle prvog poluvremena, a na vođstvo Portugala čekalo se do 24. minuta utakmice, kada je Kardinal uspeo da savlada Aksentijevića - 1:0.

Ipak, primljeni gol nije obeshrabrio naše igrače, koji su samo dva minuta kasnije uspeli da izjednače pogotkom Darka Ristića - 1:1.

Nadali smo se preokretu, Perić je u 30. minutu propustio priliku i da nam ga donese, a samo dva minuta kasnije, sledi novi odgovor domaćina, koji pogotkom Tijaga Brita praktično rešavaju večerašnji meč - 2:1.

Do kraja, naš tim je bio u problemu zbog ispunjenog bonusa sa prekršajima, pa su Portugalci imali i dva kaznena udarca, ali je oba puta sjajno reagovao naš čuvar mreže Aksentijević, prvo je zaustavio šut Rikardinja, a nešto kasnije i Kardinala.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Diablo
Tuesday, 12.04.2016
22:08

Ajde da odigramo sa njima i 11-tu utakmicu mozda ih pobedimo.

avatar
Wednesday, 13.04.2016
08:12

Vec smo ih pobedili na EP u Beogradu, sta je sa tobom?:-) Pises za Krstica da je jos uvek u CSKA, ovde da igramo 10 puta sa njima, a ovo je baraz za SP (jeste malo cudan kalendar, ali sta ces:-)) i potpuno drugo takmicenje...

avatar
El Diablo
Tuesday, 12.04.2016
22:08

Sta je ovo nasi 10 puta igraju protiv Portugala?